Se zicea ca Selena este cu Justin doar pentru. publicitate, si ca Justin nu a iubit-o niciodata. Insa dupa cum se afiseaza in public, nu cred ca este adevarat. Este posibil ca Selena sa fi avut doar o indigestie, nu neaparat o sarcina nedorita, pentru. ca sunt aceleasi simptome, insa presa speculeaza multe lucruri, cum ar fi ca a ajuns la sectia de ginecologie. Si chiar daca ar fi fost o sarcina, ar fi fost problema lor, (chiar daca Selena este cam mica) si daca ar fi vrut ar fi facut stirea publica, daca nu, nu. Nici eu nu sunt o fana, sunt doar curioasa, si am citit.
Eeh sa descurcat selena la pat.a facut hocus hocus pocus crste carasu lu barbosu eu cred ca este prea mica pentru asa ceva
Da...sunt un cuplu frumusel.Nu prea imi place de nici unul dar n-am nimic cu ei.Despre avort nu cred ca e adevarat.Pana la urma stiu si ei sa se protejeze.Si daca ar fi fost o sarcina ar fi prezentat acele simtome cu greturi etc. dupa 3 luni ca atunci incepi sa simti copilul si dupa 3 luni nu mai poti sa avortezi, e prea riscant.Eu zic ca a avut probleme de sanatate nu o sarcina.
Dacă s-ar lăsa de cântat (şi, mai nou, de actorie), ar fi preferaţii mei, le-aş ridica (virgulă) câte o statuie, pe cuvânt! Cât despre (aşa-zis-ul) avort, nu cred în el. Selena n-a fost însărcinată!
Cel puţin nu cu Justin...
andreea9715 întreabă: