La naiba. te'ai lasat de metale si te'apuci de Lady Gaga...tradatorule ...glumeam . adevaru ii ca tipa face show'uri bune.nu'mi place ea da o respect pentru ce face pe scena.si pentru ce are in pantaloni
Eu cred ca femeia asta are curaj, pentru ca se afisaza in public imbracata in tinute foarte originale!
Eu am o parere buna despre ea.Chiar daca s-a zis ca e hermafrodita... oricum cred ca s-a aflat ca a facut asta doar pentru publicitate si ca nu este asa.
Imi place look-ul ei.Are melodii foarte frumoase, hit-uri devenite rapid si imi mai plac videoclipurile ei perverse.
TE IMPLOR OPRESTE-TE...cauta pe net : "parerea preotilor despre lady gaga"-ai sa gasesti acolo tot felul de chestii ionteresante, dar daca nu ai timp sau nu te omori cu caautarea fiindca esti o prea mare fana a ei uite direct: http://deveghepatriei.wordpress.com/......9-aprilie/ daca nu ai rabdare sa citesti tot,desi iti recomand, da in jois pana iti apare ceva verde (scris)ingrosat downloadeaza si asculta.TI SE PARE INCREDIBIL? e o mare satanista tipa, am fost la un concert d-al ei acum 3 luni si pe scena aparea daca te uitai atent steaua lui david si numarul fiarei pe ea.INCREDIBIL NU? am fost si eu ca tine.am mai cautat si m-am convins ce manipulatoare e tipa!