| unavailiable93 a întrebat:

Ce parere aveti despre Lady gaga? Eu o uram pe tipa asta pana acum catava vreme, dar am inceput sa o ascult, sa citesc tot felul de articole despre ea si sa ii urmaresc cu atentie unele aparitii scenice. Tipa mi se pare geniala, dupa mine, o artista in toata splendoarea cuvantului. Pe langa popularitatea pe care a dobandito din munca proprie, ea e printre singurele artiste care cand urca pe scena face furori. Astept pareri pro si contra despre ea, desigur insotite de argumente care sa justifice cele spuse. Cei care nu au ce lucra decat sa isi omoare timpul batand din gura aiurea, sa stea de o parte

Răspuns Câştigător
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

La naiba. te'ai lasat de metale si te'apuci de Lady Gaga...tradatorule laughing ...glumeam laughing. adevaru ii ca tipa face show'uri bune.nu'mi place ea da o respect pentru ce face pe scena.si pentru ce are in pantaloni rolling on the floor

8 răspunsuri:
| M.madallina a răspuns:

Eu cred ca femeia asta are curaj, pentru ca se afisaza in public imbracata in tinute foarte originale!

| Silvia a răspuns:

Eu am o parere buna despre ea.Chiar daca s-a zis ca e hermafrodita... oricum cred ca s-a aflat ca a facut asta doar pentru publicitate si ca nu este asawinking.
Imi place look-ul ei.Are melodii foarte frumoase, hit-uri devenite rapid si imi mai plac videoclipurile ei perversebig grin.

| Funny a răspuns:

Nu-mi place! Este hermafrodita happy... dar are melodii nicewinking * femeie cu, cocoshel laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este cea mai tare... a anuns printre primii artisti. o iubesc multhappy...cred ca m-am indragostitlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o persoana speciala. Nu a prins-o presa mintind, a recunoscut chiar ca este hemafrodita. Eu personal am toate melodiile ei. Este superba :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci, canta foarte urat... nu o suport insa bravo ei ca a ajuns unde a ajuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci , canta foarte urat ... nu o suport insa bravo ei ca a ajuns unde a ajuns .

| RobYnRobYn a răspuns:

TE IMPLOR OPRESTE-TE...cauta pe net : "parerea preotilor despre lady gaga"-ai sa gasesti acolo tot felul de chestii ionteresante, dar daca nu ai timp sau nu te omori cu caautarea fiindca esti o prea mare fana a ei uite direct: http://deveghepatriei.wordpress.com/......9-aprilie/ daca nu ai rabdare sa citesti tot,desi iti recomand, da in jois pana iti apare ceva verde (scris)ingrosat downloadeaza si asculta.TI SE PARE INCREDIBIL? e o mare satanista tipa, am fost la un concert d-al ei acum 3 luni si pe scena aparea daca te uitai atent steaua lui david si numarul fiarei pe ea.INCREDIBIL NU? am fost si eu ca tine.am mai cautat si m-am convins ce manipulatoare e tipa!