Nu, gusturile nu se discuta, dar ea are totusi o voce destul de buna. O fi ea urata si ciudata, da` uite ca lumea o place. Cat despre vestimentatia ei...cred ca vrea doar sa iasa in evidenta si nu chiar toate tinutele ei sunt urate.Fiecare are stilul lui...
Eu cred ca e cea mai originala vedete
nu are nimeni rochiile propii
asta este parerea mea
Da, gusturile nu se discuta, cum bine ai zis si tu. Sunt melodii de-ale ei care imi plac, dar pur si simplu ca femeie si ca vestimentatie, nu imi place absolut deloc. Mi se pare prea extravaganta. Sunt convinsa ca peste 10 ani putini isi vor aminti cine a fost ea, dar cine stie...
Este geniala cum asorteaza totul intr-un mod excentric si abstract si chiar creepy este mult prea geniala si da va mai stii multa lume despre gaga peste zece ani apropo numele ei in greaca inseamna nebun crd ca de acolo s-a inspirat
Fata de alte cantarete care au aparut de nicaieri, sa stii ca se descurca foarte bine. Are voce, are succes, are milioane de fani in toata lumea. Este foarte originala, si dupa cum vezi chiar si vedetele de la noi fura cate ceva din stilul ei vestimentar. Exemplu : Anda Adam, Giulia, Delia. Ele de ce nu pot fi originale? Sa stii ca foarte multa lume o admira pentru chestia asta. Si niciodata nu o sa fii apreciat indeajuns daca furi de altcineva. Vei fi decat o copie, nimic altceva.
Cu siguranta lumea isi va aminti de ea. Si de unde stii ca peste 10 ani nu va mai canta? Mie mi se pare ca are o cariera stralucita inainte si nu vad de ce s-ar opri. O admir pentru ceea ce face, pentru ceea ce este. Putini reusesc intr-un timp atat de scurt sa se faca cunoscuti si placuti prin muzica lor.
Mda ) vad ca toate parerile sunt pro . fiecare cu gusturile si parerile lui :* multumesc ca mi-ati raspuns
Sincer, fiecare are gusturiile lui, mie una imi place lady gaga, doar pentru ca e originala, fiecare isi creea propriul stil, acum nu stiu daca vrea sa iasa in evidenta lady gaga, da daca ei ii plac si sa stiti ca si designeriilor le plac stilul ei, unii chiar au inceput sa copieze, pentru ca se vand, sunt haine cum numai divele poarta de aceea noua ni se par ceva oribil, dar daca am fi dive la randul nostru tot asa se va scrie, tot asa lumea se va intreba daca suntem bune de ceva sau nu, sau de ce ne imbracam asa, fiecare om e special, si intr-adevar lady gaga este speciala intr-un sens