| adellyna a întrebat:

Ce parere aveti despre lady gaga? happy
Euu nucomentez nimic in legatura cu melodiile ei, pentru ca stiti si voi, gusturile nu se discuta. DAR! Am ceva cu vestimentatia ei, care sincer. ma inspaimanta. Deci, fiinta aia este atat de hidoasa, ca pur si simplu ma intreb ce stilist, ce designer isi bate joc de ea in halul asta! Ok. Inteleg, vrea sa iasa in evidenta. Dar vreau sa stiu daca este cineva pe planeta asta care apreciaza stilul ei vestimentar, tunsorile ei(ah, uitasem! Sunt peruci!), si machiajul ei. Am vazut rochia ei de la premiile Grammy. Ar trebui sa o expuna pe panou la "Eco-scoala". "Rochia facuta din material reciclabil"! Uimitor. Ma mir cum de nu isi confectioneaza rochii din capace de la sticlele de Cola. Am vazut multe "vedete " si vedete (in adevaratul sens al cuvantului) la viata mea de pana acum. Am citit deseori rubrica "Fasion Police", insa NICIODATA n-am vazut-o pe Lady Gaga acolo. Dimpotriva. Revistele de moda ne indeamna sa ne imbracam precum ciudata asta. La intrebarea "Cum iti alegi hainele, Lady Gaga?" monstrul fasion a raspuns: "Hai sa spunem ca e o zana buna care sta mereu printre rafturile magazinelor unde se gasesc haine cat mai GAGA, pentru mine!". Zana buna?! Asa o numesti tu pe femeia/barbatul care isi bate joc de tine?! Oribil.Cred ca e una din acele "vedete" lipsite de talent care a trebuit sa faca multe "compromisuri" ca sa intre in showbiz, pentru ca e si urata ca dracu’. Deci nu e doar faptul ca rage cu toata puterea intr-un microfon.Eu una m-am saturat de Lady Gaga. Sunt curioasa. peste 10 ani, va mai stii cineva de Lady Gaga? Nu, nu cred.
Voi ce parere aveti happy?
Repet! Gusturile nu se discuta happy straight face

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, peste cativa ani Lady Gaga va ramane doar ladywinking.
Este un nou trend care va disparea odata cu trecerea timpului. Alt artist mai original, mai expresiv ii va lua locul, sau se va retrage in glorie cum au facut cei de la RBD.

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este o vedeta la moda acum. Daca nu iti place tie este problema ta.

| rebb a răspuns:

Nu, gusturile nu se discuta, dar ea are totusi o voce destul de buna. O fi ea urata si ciudata, da` uite ca lumea o placelaughing. Cat despre vestimentatia ei...cred ca vrea doar sa iasa in evidenta si nu chiar toate tinutele ei sunt urate.Fiecare are stilul lui...

| NicoNicoo a răspuns:

Eu cred ca e cea mai originala vedete

nu are nimeni rochiile propii

asta este parerea mea

| catthshshshs a răspuns:

Da, gusturile nu se discuta, cum bine ai zis si tu. Sunt melodii de-ale ei care imi plac, dar pur si simplu ca femeie si ca vestimentatie, nu imi place absolut deloc. Mi se pare prea extravaganta. Sunt convinsa ca peste 10 ani putini isi vor aminti cine a fost ea, dar cine stie...

| kara_3788 a răspuns:

Este geniala cum asorteaza totul intr-un mod excentric si abstract si chiar creepy este mult prea geniala si da va mai stii multa lume despre gaga peste zece ani apropo numele ei in greaca inseamna nebun crd ca de acolo s-a inspirat tongue

| Frogie a răspuns:

Fata de alte cantarete care au aparut de nicaieri, sa stii ca se descurca foarte bine. Are voce, are succes, are milioane de fani in toata lumea. Este foarte originala, si dupa cum vezi chiar si vedetele de la noi fura cate ceva din stilul ei vestimentar. Exemplu : Anda Adam, Giulia, Delia. Ele de ce nu pot fi originale? Sa stii ca foarte multa lume o admira pentru chestia asta. Si niciodata nu o sa fii apreciat indeajuns daca furi de altcineva. Vei fi decat o copie, nimic altceva.
Cu siguranta lumea isi va aminti de ea. Si de unde stii ca peste 10 ani nu va mai canta? Mie mi se pare ca are o cariera stralucita inainte si nu vad de ce s-ar opri. O admir pentru ceea ce face, pentru ceea ce este. Putini reusesc intr-un timp atat de scurt sa se faca cunoscuti si placuti prin muzica lor.

| adellyna explică:

Mda laughing) vad ca toate parerile sunt pro happy. fiecare cu gusturile si parerile lui :* multumesc ca mi-ati raspuns

| LoVe_4860 a răspuns:

Nici mie nu imi place e prea ciudata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, fiecare are gusturiile lui, mie una imi place lady gaga, doar pentru ca e originala, fiecare isi creea propriul stil, acum nu stiu daca vrea sa iasa in evidenta lady gaga, da daca ei ii plac si sa stiti ca si designeriilor le plac stilul ei, unii chiar au inceput sa copieze, pentru ca se vand, sunt haine cum numai divele poarta de aceea noua ni se par ceva oribil, dar daca am fi dive la randul nostru tot asa se va scrie, tot asa lumea se va intreba daca suntem bune de ceva sau nu, sau de ce ne imbracam asa, fiecare om e special, si intr-adevar lady gaga este speciala intr-un sens

| LoVe_4860 a răspuns:

Auzi darrio da u crezi ca tot ce e la moda e frumos?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu cred ce e prea goala si limita a intrecuto chiar si pe pe miley selena si... si am mai citit ca a fost amenintata de o fana ca o omoara lady gaga s-a speriat foarte tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este superba!