Gusturile nu se discuta.Eu nu sunt manelista imi place mai mult si rock dar cum altii te lasa in plata Domnului sa asculti ceea ce iti place tie lasa si tu pe altii sa asculte ce vor ei.Nu sunt pentru manele totusi am avut si eu anumite momente in viata cind mi-au placut pentru un timp efemer unele manele. Totul depinde de ce ai in suflet, rezonezi cu interiorul tau.Carora le plac manelele rezoneaza cu acele vibratii.Vezi legea atractiei pe youtube.
Madalina-madutzu mada madu madutssa Madii, Madu, Madutza Madalina:MadutzZa.Mady.Maduu funda?
Manele triste sunt cele mai idioate , dar celelalte nu strica l o petrecere ( nu ascult manele deloc) dar mi se par ok la o petrcere, bin e, nu in exces
Buna,stii cum e gusturile nu se discuta.Fiecare cum considera,asculta fiecare ce vrea si multora nu le place rock-ul,multora nu le place manelele,pana la urma daca cuiva nu ii place sa nu asculte, nu putem schimba lumea, nu putem sa facem pe nimeni sa asculte ce vrem noi.Eu personal n uam un anumit gen de muzica care ascult,nu conteaza genul ci melodia in sine,daca printre manele gasesc o melodie in care ma regasesc si care ma face sa ma simt bine,de ce nu? Doar pentru ca altora nu le place? Ascult orice atata timp cat e pe gustul meu melodia si de exemplu cand am anumite stari de spirit,ascult o melodie in functie de cum ma simt, poate ce asculti tu considera o prostie si totusi nu cred ca iti pasa de parerea altora, nu?
Unele au rost sa le asculti deoarece simti ca ii da farmec vietii dar altele sunt la vrajeala.
Maneua e un lucru care te prosteste, daca esti prost devii si mai prost, daca esti destept(nu prea cred ca oamenii inteligenti asculta manele)te tampesti de cap!
Manelele sunt o prostie!
Cica regele manelelor
Mie nu imi plac manelele dar daca vine vorba de un chef nu e nici o problema.
Fiecare cu gusturile lui
KingJulien întreabă: