Persoanele bune au fost luate la misto de prea multe ori, asa au devenit niste nesimtite.Pentru lupta pentru suprematie, oamenii se fac playerasi, adica dau sperante unei simple prietenii sau chiar relatii iar dupa trag teapa.Am inceput sa tratez persoanele prin reciprocitate pentru ca nu e vital sa fi bun intr-o lume asa de cruda, am invatat asta pe propria piele.Incerc sa schimb in viata mea lucruri in bine, uneori reusesc, uneori nu.Ma sfatuiesc cu cei din familie si cu prietenii mei cei mai buni, si impreuna reusim sa schimbam in bine, dar societatea nu o puteam schimba doar noi.Trebuie sa ne adaptam ca intr-o jungla, sa luptam un razboi pentru supravietuire.
Noi vom schimba totul...
Ahahaha, nice try.Anunta-ma cand reusesti.Succes!
, ironizarea ta imi satisface parerea de bine. O sa te anunt atunci cand moare toata lumea, omorandu-se pentru o firimitura de paine... Succes si tie!
Acuma ce faci, fra? Omori pe toata lumea? Ai boala lu Nero sau a lu Hitler?
Ti-am raspuns cu aceeasi moneda, ironizare cu ironizare, metaforic vorbind. De ce ma mai intrebi din moment ce am pus intrebarea asta? Descopera si singura...
Ahaha, imi place cum tratezi problema.
Normal ca noi putem sa schimbam multe.
In fond omul isi face viata cu mana lui daca are noroc e sansa lui. dar intr-adevar nu suntem o natie cel putin romanii care sa fim maturi. majoritatea isi bat joc de altii care sunt mai timizi mai calculati eventual neajutorati sau mai nou saraci. pentru ca acum daca analizezi inainte de a actiona esti un fraier. mai nou ( cum am auzit la unii numa bosorogii mai gandesc rational noi nu trebuie sa fim fraieri ca ei ) este cel mai mare **** pe care l'am auzit in viata asta. in fine nu le mai pasa oamenilor de sufletul altora pur si simplu devenim o natie de nesimtiti. in loc sa ajutom o persoana care sufera noi ne batem joc si mai rau de ea si o facem sa ajunga doamne fereste in stadii precum in videou atasat si pentru ce. pentru ca sa fim mai cool sau ce demonstram prin faptul ca umilim pe cineva. poate ca suntem mai retardati altceva nu vad.
Sau alte chestii retardate pentru care imi vine sa ii iau la bataie cand fac misto de un om cu dizabilitati sau retardat psihic. cand omul si asa are probleme noi il intaratam mai nou. oameni astia imi vine pur si simplu sa ii impusc.
Concluzia mea este ca toti suntem oameni si suntem egali. dar in pacate nu mai e o regula decu doar RUSINE
Ok. Sunt de acord cu tot ceea ce ai spus. Lumea s-a intors cu capul in jos. Tot mai multa lumea rea. E greu sa schimbi persoanele nesimtite. Problema sunt parintii din ziua de azi care nu mai sunt capabili sa-si creasca si educe copiii intr-un mod adecvat. Dar de ce sa nu incercam?