Mie sincer imi plk foarte mult:X:X
Imi aduce aminte de clipele pe care le-am petrecut vara trecuta cu fostul prieten
Dar e superba.
Buna!
Ador melodia! E super. Selena e foarte talentata si e o dulce! Melodia mie imi trezeste sentimente de liniste plutire. de visare! Si acel sunet cu fulgerul si melodiia ploii de pe la jumatatea spre sfarsitul melodiei este super! Te face sa te imaginezi sau sa visezi ca esti acolo, in ploaie amintindu-ti de fiinta iubita! E super!
E o melodie frumoasa, dar trista.Ma coplesesc sentimente de dor, melancolie, dezamagire.Per total, she makes me cry.
Imi inspira un sentiment melancolic si in acelasi timp un ritm deosebit
Este foarte emotionanta si aventuroasa
Pana si pentru Selena acesta melodie are o mare importanta in viata ei
Fundita
Decizia este a ta, dar eu oricum te rog frumos
Aceasta melodie imi incalzeste inima, nu sunt doar versurile melodiei si cum o interpreteaza ea(selena) cu atata pasiune si chiar se dedica foarte mult, mie mi se pare o melodie superba pe care o poti asculta oricand, oriunde nu conteaza locul pentru ca de foecare data melodia te face sa zambesti si fara sa vrei incei sa o fredonezi.pa pa!
Mi inspira un sentiment asa melancolic si de iubire tare faina melodia
ma gandesc la familie la colegii mei la tot la cei frumos
SEL my idol, iar A year Without Rain este superba:x:x:x
E melodia personala a SELENEI si chiar este foarte speciala.
Eu chiar o felicit pentru A Year Without Rain, e melodia mea preferata si a castigat si disc de platinaa:x!
Este o melodie foarte frumoasa, reusita, cum spune si ea"Este desprea acel"cineva"fara de care nu poti trai, ti-e dor sau pur si simplu nu mai e". Este trista la inceput, pentru ca, asa cum zic versurile"O zi fara tine e ca un an fara ploaie":x. Poietic si tare frumos spus.
A.eu nu as jigni-o pe SELLY in viata mea! Doar e idolul mea pe veci, iar cei care o jignesc sunt niste neborociti fara suflet.
Si...am ramas sa zic ca este trisa la inceput, adica vrea sa stea langa acel baiat mereu, iar pana la urma vine ploaia si se regasesc:x.Genial si videoclipul!
Sentimentele pe care le am cand o ascult:aceasta melodie mi se pare foarte speciala, versurile sunt perfecte, SEL are o voce pe care nimeni nu o poate cumpara cu bani si cu nimic:x si o interpreteaza wowww. O interpreteaza asa de bine si se vede ca e o melodie personala si ca ii place.Stiu si cum o canta live si ii place mult(incredibila) si tine mult ochii inchisi si se observa ca o canta din inima.
DiaDyDiaDydi, nu-i afona, fa! SELENA are o voce de inger, sincer:x
Este foarte frumoasa!
daca traduci versurile iti dai seama ca ea canta din inima!
este o melodie care mereu ma face sa plang!
larya234 întreabă: