1)miley circus am 3 cuvinte de zis despre ea N-O SUPORT! Are o voce bunicica n-am ce zice, insa e jalnica, are niste fite de si-a facut carierea praf cu ele, ar fi putut devenii cunoscuta si mult mai indragita daca nu incepea cu acele obiceiuri ingrozitoare.
2) Justin canta destul de bine, n-am ce zice, imi plac melodiile lui, are o voce destul de buna, si daca nu se va lua dupa miley sunt sigura ca intr-o zi va ajunge departe.
Miley Cyrus este o cantareata bunicica doar ca are o groaza de fite in cap, iar Justin Bieber este dooar un pusti jalnic, cu niste melodii urate, are fite in cap si are o groaza de tupeu si obraznicie la adresa celorlalti cantareti (Rihanna este nu stiu cum, Lady Gaga e nu stiu cum)
Miley Cirus? Sunt cred ca cea mai mare fana! Imi place mult! Justin bieber : Eu m-am indragostit de el! dc? Ptr ca arae parul ala super lasat in jos si ciufulit, si arata super la fata! Fundaaaa?
Miley Cyrus are voce buna, este frumoasa, dar are atatea fite si sincer ma cam enerveaza
Justin Bieber ( Biberon sau cap de mop ) este simpatic ( la fata) dar doar la fata in rest este un pusti cu prea multe fite si de la atata celebriatte care i s-a ucat la cap se crede cel mai tare
Hm...
Imi plac majoritatea melodiilor lui MILEY CYRUS.Ador si filmele in care joaca. Dar daca as avea de ales intre ea si Selena Gomez, as aleage-o pe Selena.Pare mai decenta.
Justin Bieber...nu am auzit de el.
Neah...prea controversat.
Succes.
Bună! Păi, îmi place Miley Cyrus, dar şi Justin Bieber. Are o voe plăcută şi arată bine.
Şi Miley are o voce mişto şi e drăguţă.
pa. pa
Pai...
Miley e o drogata...imi plac doar melodiile ei(unele)
Si despre Justin Bieber: e cel mai tareeee!
Frumos, simpatic, cu o voce minunata!
Totul!
Il adooor!
Mai ales: va avea concert in Aprilie 2011!
:X:X
:X
X:
X:X
Miley Cyrus? Parerea mea e ca stie sa cante, are o voce buna, trebuie sa recunosc. Dar in ultimul timp a cam calcat stramb. Sunt nenumarate poze cu ea pe net: in baruri, in cluburi, cum se saruta cu o fata, am auzit si de un video in care avea niste droguri, ma rog, nu l-am vazut si o piesa cam... cum sa zic, cred ca i s-a urcat ceva la cap. Dar cine sunt eu sa o judec? Viata ei, alegerile ei. Despre Justin Bieber cred ca e talentat, e dragut, are niste melodii grozave si mai ales freza e tare. Imi place mult.
Ei bine, fiecare cu parerea lui.
Deci Miley Cyus pare o adolescenta de treaba de acsca si arata foarte bine.
Justin Bieber zis si Justin Biberon e un RATAT! il urasc e plin de fite. Daca las vedea pe strada i-as da cu ceva in cap e un bulangiu nespalat!
Pei miley cyrus imi plk doar mel rockstar si who owns my heart iar justin bieber mise pare foarte sweety si imi place mult freza lui e simpatik si imi plk cum canta...(funda?)
Despre justin bieber are o voce buna(logic, altfel nu ar fi cantaret)n-am ce zice... Dar miley cyrus, nici nu vreau macar sa-i mai aud numele! intrati pe poze cu miley cyrus, veti fi surprinsi de ce veti vedea!
Miley Cyrus are o voce destul de bunaeste destul de draguta, doar fitele o incurca! Justin Bieber hmm are o voce buna este destul de dragut si el aer fite dar cel mai mult ma enerveaza ca nu vine in Romania! Fundita?
Pai...Miley Cyrus este o vedeta care si-a ajuns cu fitele pana-n maduva oaseleor (la inceput cand nu avea fite imi placea)!
Justin este un sweet! Sunt cea mai mare fana a lui. Imi place mult parul lui, cum se imbraca si stiu TOT despre el!
I love Justin Bieber!
rock231girl întreabă:
Bulina_4880 întreabă:
FANSELENA întreabă: