Justin Biber - auzi ce porecla am sex simbol si gagicar
nu am muschi dar arat bine
mor femeile de mine
)
Daca stau sa ma gandesc mai bine copii il adora pe justin nu pentru felul in care canta ci pentru ca e dragut(nu si in cazul meu) iar miley pentru hannah montana care chiar e o mare idiotenie...parerea mea poate altii chiar sunt interesati de acese desene reamintesc parerea mea
Sincer nici eu nu inteleg...
Hai Miley Cyrus mai ie cum mai ie dar Justin Bieber -te rog.
Poate daca as mai avea 12 ani as fi moarta dupa ei dar nu mai am varsta aia si imi aleg alti "idoli".
Http://fii-la-curent.blogspot.com/......obert.html Asta e cea mai recenta declaratie a lui JB
Daca Justin Bieber este un sex simbol, atunci Justin Timberlake si alti barbati ca lumea ce naiba mai sunt?
Imi place mult mult miley cyrus. felul cum arata, cum joaca, cum cinta. dar justin bieber e doar dragut nii macar voce nu are.lati ascultat live? e foarte mare diferenta cu playback pe cind miley chiar si live cinta minunat
Nici eu nu vad de ce mor fetele dupa mucosul asta. Mi se face rau numai cand aud ca,, un sex-simbol"... Ati auzit ca s-a dat la Rihanna? Cica e singura fata de care a fost refuzat (oare de ce?) Si nici Miley nu mi se pare cine stie ce... E
Bună!
Miley Cyrus-idolul noii generaţii. Sincer, ea nu este idolul niciunei generaţii, poate Hannah Montana.Este o puştoaică ce nu are voce deloc, se strâmbă foarte mult când joacă în acel serial (şi eu am făcut actorie şi chiar n-a fost nevoie să exagerez cu strâmbăturile şi dacă aş avea banii ei mi-aş pune dinţii în ordine (eu am dantura foarte frumoasă, dar mă refer la ea că are dinţi cocoţaţi prin toate părţile).
Justin Bieber-un adevărat sex simbol.Cine dracu e un sex simbol?! Un puştan de 15 ani?Se dă mare că ce? Are cumva prea mult păr în cap şi de-aia îşi face acea frizură aerodinamică?. Îşi face videoclipuri în care fetele cu care "flirtează" sunt mai înalte decât el?
În loc să se uite şi fetele astea la actori şi la adevăratele sex simboluri, se uită la un amărât de Justin Bieber care e un nimic.
S-a prostit dracu de tot lumea asta...hai frate să ne tăiem cu lama toţi şi să ascultăm hannah montana şi justin bieber.
Bye!:*
Ba frate Justin Bieber e un cantaret si atat.Eu sunt baiat si totusi daca as fi fata nici nu l-as baga inseama pe ala care in toate videoclipurile el este vedeta si ceilalti sunt sclavii lui. E prea infumurat pustiul are impresia ca daca este prieten cu USHER e shmeker
rock231girl întreabă:
Bulina_4880 întreabă:
Tawny27 întreabă: