| rusuirina a întrebat:

Ce parere aveti despre muzica rock? credeti ca puteti face un stil din ea?

Răspuns Câştigător
| andreeutzaa a răspuns:

Muzica rock este un stil de viata.Eu inainte sa fiu sincera, nu o ascultam pentru ca eram genul de persoana care nu se concentra sa asculte mesajul melodiei.Muzica rock probabil este unicul gen muzical care inca acum a mentinut demnitatea ei si continua sa impresioneze.Muzica de o facem noi acum in tara,adica dance si house este pe putin spus banala, versuri banale cu un ritm enervant si repetitiv, si cu videoclipuri in care peste putin fetele vor aparea complet goale.(o rusine)Pe partea asta nu sunt deloc mandra de tara mea care e cunoscuta doar pentru muzica comerciala si nimic original.
Muzica rock este stilul care reuseste mai mult decat oricare altul sa explorezi sunetele si sa te pierzi in ele gasind persoana ta.
Si in plus este unicul gen muzical care pune in evidenta cel mai frumos instrument creat : chiatara.
Melodiile rock au mereu ceva special care te afascineaza in ele.Nu vei gasi niciodata 2 melodii care sa aiba acelasi ritm.Este campul originalitatii.
Eu ascult: Linkin Park,Metallica,Skillet, Sum41, Breaking Benjamin si multi altii.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, imi place foarte mult muzica rock...Dar tie?
Uite ce cred eu.

1.Cred ca da...defapt sunt sigura.Muzica rock pentru mine nu inseamna a fi emo cum cred altii, ceea ce nu cred ca are vreo legatura.Imi place pentru ca ma linisteste cateodata si ma face sa ma simt in largul meu, probabil o folosesc si in vestimentatie uneori, dar nu exagerez deloc; cateodata ma inspira happy

2.Imi plac Linkin Park, Metallica, Nirvana, Guns n Roses, AC/DC, Muse, Kings of Leon, Depeche Mode...

Întrebări similare