| Rebe97 a întrebat:

Ce parere aveti despre Myley Cyrus, Demi Lovato, Justin Bieber, Selena Gomez, Jonas si copii astea bogati care au devenit vedete multumita banilor?rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| Tourniquet a răspuns:

Miley Cyrus - o detest rolling eyes. Face numai fite, pozeaza goala. straight face
Demi Lovato - o fata ok, superba, fara arfe, frumusicabatting eyelashes.
Justin Bieber - Bleach. _. il urasc de cand a aparut "vedeta". Nici voce n'are.
Selena Gomez - o fata superba, nu face fite, e frumusica. imi place vocea ei, cat si de ea.
Jonas Brothers (Joe, Kevin, Nick) - draguti baietii. au voce frumoasa. nu am nimic de comentat.
Copii bogati care au devenit "vedete" multumita banilor - sunt niste fitosi oh go on.
Pa, pa.

47 răspunsuri:
| ozzyyy a răspuns:

Niste fitosi.parerea mea

| Petronela a răspuns:

Consider ca sunt niste adolescenti foarte tari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci pe Justin Bieber il urasc laughing pare un copil tembel.De restul ce sa zic.Miley mi se pare o curva, Demi.nu am vr-o parere despre ea, Iar Selena Gomez mi se pare draguta si nu face fite la interviuri.deci e ok.

| LoveForShania a răspuns:

Ohh, nu mai pot eu de ei!
Miley Cyrus- nu stiti cine e Miley Cyrus?> o pitipoanca semistripteosa (cum s-ar scrie, tot e o proasta! )
Demi Lovato- e draguta. dar, cine stie, e o curvaa!
Justin Bieber-stai sa vomit! Dragilor, nici pe acesta nu-l cunoasteti! E very very tampit! E cel mai fitos si prost copil care inca traieste happy
Selena Gomez- e draguta, dar are prea multe fite in ea (cand deschide gura)
Jonas- >? Jonas? ooo, echipa gay! dragilor, cine poarta blugi stramti foarte stramti ca fetele? Jonas! Kevin a fost portita lor de scapare, de aia s-au despartit. Deoarece Kevin s-a casatorit! Kevin, i-ai salvat!

Selena&Demi sunt putin mai ok.
Justin&Miley, sunt... vai de capul lor.

| A†Raç†iê dIncøLØ de mØrmaN†° a răspuns:

Eu ii consider niste ratati m-am saturat de ei. peste tot pe unde merg aud de ei e o tampeniestraight face

| Диана a răspuns:

Cel mai tare m-am saturat de Justin Bieberica asta laughing
Deschid televizorul, Justin Bieber.
Cumpar o revista, Justin Bieber.( De asta nu mai citesc acum reviste gen Bravo, Bravo Girl...oh go on )
Intru pe un hi5, surpriizeee laughing muzica lu' Bieber pe fundal...waiting
Si multe altele... rolling eyes
Maili...thinking Nu i-a fost de-ajuns lumea ei Montana laughing De-acum mai face si fite... Enervanta rau.Si nu stiu ce s-ar face fara toate aparatele alea care ii fac vocea sa sune acceptabila.oh go on
Cu Demi... Nu am nimic.
Jonas... La fel...
Oricum, sper ca intr-o zi o sa scapam de Bieber laughing That mother f*cker must die! rolling on the floor)

| chupachups1234 a răspuns:

Mylei canta destul de bine, dar isi da aere de vedeta si are fite. Selena Gomez, Demi Lovato si Jonas n-am nimic cu ei, iar Justin Bieber canta oribil, nu are voce deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca justin bieber e super:* il ador si pe selena miley e o tarfabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley este super-tare, o ador, e la locul ei, Dama Lovita nu stiu... e cam lovita la cap, nici macar n-a implinit 18 ani(ii face peste aproximativ 1 luna)si are si celulita si tatuaj, ce-i asta? Pai, cand o sa aiba 70, o sa arate ca Bestia, Savanta Gaurita, ei pai, a schimbat vreo 54 de iubiti, vreo 67 de iubite(e si lesby), Justin Bieber canta super misto(imi place Baby), dar nu prea ma omor dupa el, iar Jonas Brother, niste gay, care canta intr-o formatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca JUSTIN BIEBER e foarte tare la fel si celelalte vedete...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Myley cyrus e buna de pl la fel ca sh demi lovato sh selena gomez, justin bieber = daca il prind in Romania ii sparg muia, nu-s daca sunt rasfatati, nu-s daca sunt fitosi, eu va spun nu mai ce am vazut la tv, Ps: justin bieber ma enerveaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ru cred ca justin bieber este super iar Mylei esteo fata cam distrabalata demi este super, iar selena si jonas sunt misto

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer mie imi place de demi lovato dar imi poate da idul ei adevarat cineva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fratilor voi sunteti mai tampiti decat credeti voi ca sunt ei sunt niste pustani care incearca sa se adapteze la viata de vedeta sunt inca la inceput si app nu demi are tatuaj ci miley mie sincer imi plac toti:Miley are o voce super; Demi e actrita excelenta; Selena o fata draguta; Justin este cel mai dragut baiat dintre toti de la hollywod; iar jonas sunt 3 baieti norocosi care au avut marea ocazie sa cante impreuna. TOTI AU O VOCE SUPERBA (si demi nu e lesby; jonas nu sunt gay si ce porcarii ati mai zis voi )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma firateale dracu de tampite, cum puteti sa spuneti asa ceva? ati vrea voi sa fiti in locul lor! dava dracu de tampiti, doar astia care ai jignesc cu ceilalti nu am nimicabig grinbig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi fa experta in frumuzete proato miley e draguta justin e super tare demi e draguta si ea si selly e super da? si app uh comentezi dar uh esti perfecta eu nu cred cred ca esti super proasta care nu are gusturi la muzica si la nimictonguetonguetonguetonguetonguetonguetonguetongue asa ca pa idioato si jonas nici mie nu imi place dar nu sunt asa cu, ai azis uh! idioato! pa fa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea despre selena este ca este o vaca o prostanaca vai de capatana ei adica ama vazt uo poza sarutandu-se cu justin, alta poza sarutandu-se cu mai multi, adica justin ce e a cincea roata de la caruta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley Cyrus e tare, credincioasa(nu ca Madonna care si-a dat religia catolica pe secta Kabala), si frumusica foc. Demi Lovato e si mai frumoasa decat Miley e timida (in sensul bun al cuvantului) joaca foarte bine si are un zambet minunat.Selena Gomez e increzuta, o fitoasa, o tampita, si nici nu se compara cu cea mai tare pustoaica din America adica Demi Lovato. Justin Bieber e fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumos rau are o voce minunata un suflet altruist si tot ce vrea el e saiba o prietena care sa-l placa pe el nu banii lui. Jonas sunt niste uratei, prosti, fitosi si nu joaca deloc bine. Deci in concluzie big grinemi lovato, Justin bieber si Miley Cyrus sunt pe locul 1 clasamentul meu personal cu cele mai tari vedete din intraga America. Iar Selena Gomez si Jonas...nu mai comentez. La revedere!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Selena gomez cea mai buna si frumoasa cantareata miley cyruscea mai rea si mai urata cantareata demi lovato nu mai buna decat selena dar nici mai rea decat miley

| maria_2466 a răspuns:

Pai.am o parere prea sincera.totzi sunt soperi cool.sh ii ador.love struck. dar de justin nu mai zic. e viata mealove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber e OK si il iubesckisskisskiss:-:*-*:X:X:X
Miley Cyrus este frumoasa si dragutatongue
Demi Lovato este o fata foarte linistita si destul de OKbatting eyelashes
Selena Gomez este o fata foarte amuzantahee hee

Jonas sunt niste baieti superbi si OK n-am nimic de comentattonguebatting eyelashes:*
Si despre copii bogati care au devenit vedete multumita banilor bravo lor ca au succes si se descurca bine happy:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Thomne tu fata comentezi ca astia is fitosi si asa mai departe dapoi tu cum esti rolling on the floorlaughing nu mai comenta nimic de justin bieber e cel mai frumos baiat din lume uitate la tine cum arety prima data laughing te iubesc justin bieberkisskisskiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru kei care comenteaza in privintza lui justintongueT CULTURA VOASTRA GENERALA:1. el are voce
2.nu mai comentati in privinta lui daca nu il cunoasteti sau nu stiti cum canta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ii judecati daca nu ia-ti cunoscut? mie mi se par toti Ok!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber e fuuuuuuuuuuuuuuu e un prost, dar jonas sunt superi si au o voce frumoasa, selena-merge, demi-normal, miley-normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate cred ca datorita talentului a devenit vedete!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca acestia demi, joe, etc sunt de treaba sunt prieten cu toti de mult timp as fi scris in engleza dar m-am nascut in Romania.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea despre ei este ce sunt niste staruri foarte bune in cantat, au ureche muzicala. ei sunt idolul meu!laughing:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber, are o voce minunata. Selena Gomez e frumoasa foc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley - o urasc
demi lovato - destul de ok tipa, arata bine, draguta
justin bieber - nu e chiar najpa dar nici ok
selena gomez - ii dau dreptate lui nimeni
jonas - sunt belea si draguti mai ales joe
copii bogatzi care au devenit vedete multumita banilor- iar ii dau din nou dreptate lui nimeni