Vedeţi cum toţi ne pricepem la politică?
De la grădiniţă la liceu şi de la baba Safta la nea Vasile toţi avem economia la buzunarul mic şi politica la buzunarul de la spate.
Experţi.
Deci eu cred ca ne-a Basescu ne face de ras. Draga am auzit ca el poate sa scoata Romania din criza da` nu vrea, ca cica pierde el.Soarta,dar mai bine ne era cu Geoana, parerea mea.
In fine.Acum despre alocatie si salarii. El nu gandeste. Taie pensile lu` unii de 8 milioane si altii au cate 15 milioane si nu le taie nimic.Pai ce? Ne crede prosti?
Oricum Romania asta o sa se duca pe apa sambetei cu Basescu
Mi se pare o nedreptate. Pai hai sa gandim mai profund, nu se gandeste un pic la batranii care au 4-5 milioane pensie, abia sa traiasca de pe-o zi pe alta. Medicamente, ingrijiri, taxe si multe altele, pai cum se vor descurca? Daca luam cazul unui orb, sau unui batran care e bolnav de autism, ei cum ar trebui sa se descurce? Internari, medicamente, un om care sa-i supravegheze constant si sa aiba grija de ei. Pai lor le ia viata, si nu are dreptul acesta. Daca pana acum se descurcau cat sa traiasca de pe-o zi pe alta, acum ce vor face?!
Salariile, la fel. Daca e doar un membru al familiei care lucreaza, si ar fi 4-5 copii in aceasta familie, pai ei cum se vor descurca? Cum vor reusi sa puna acea mancare zilnic pe masa? Le vor trebui si rechizite, imbracaminte, jucarii samd.
Alocatii? Ah, aici n-am ce zice. Ce sa mai taie din ele? Abia ajung la 40 de lei, pai daca mai taie din ele, cat sa fie, 10 lei pe luna?
Este o mare prostie si din pacate, nu se gandesc inainte de a lua o decizie!