Este cel mai tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Nini este preferata mea nimeni nu o intrece si as vrea sa fie numai el la televizorrrrrrr! dar as vrea sa intreb ceva:
unde pot gasi toate episoadele ca tare mult as vrea?
P. S de abia astepts episodul din seara asta (data 8 decembrie 2010)
Serialul e destul de tare dar nu inteleg de ce toate fetele se invart in jurul lui Martin. E asa un bou.Si oricum Lola ar trebui sa fie cu Abel iar Sophia cu Huan. Iar Nini si Thomas doamne asta-i cel mai fail cuplu din lume deci nu stiu ce sa zic e destul de tare dar e greu de inteles
Am vazut apreoape toate episoadele pe youtube in spaniola. Nu am inteles totul, fiind in spaniola, dar totusi acest serial este foarte reusit. Personajul principal, Florencia Bertotti, canta super iar daca traiam in Spania cu siguranta ma duceam la toate concertele ei. Si mai imi place si de Martin, Zoe (mai putin), Tomas si foarte mult de Sicilia(Sici). Si am invatat tot cantecul ARRIBA LAS ILUSIONES (8 strofe; 2 minute), miscarile, ritmul, versurile si melodia in doar vreo 3 zile.
In concluzie imi place la nebunie acest serial!
Ador serialul, in fiecare seara il urmaresc...niciodata nu l-am pierdut, pana si mama se uita cu mine.Il ador pe Thomas, este un frumos, la fel si Toni, si Martin.De Celina deloc nu imi place, doar e personaj negativ, e draguta si Sofia, si Lola, da, foarte frumos si reusit serialul! Este preferatul meu!
AnonimAwesome întreabă:
Susuki întreabă:
deutza254 întreabă:
Geo2969686 întreabă: