Imi place la nebunie nini il ador de cand l-am vazut mi-a placut foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte mult imi place de nini si de thomas chiar mult mi-a placut mult episodul ala cand nini lesina iar thomas o saruta sa se trezeasca si mi-a mai placut si episodul ala cand cici ii spune lui nini ca vrea sa fie mama ei de suflet si partea cea mai tare a fost cand era de fata si thomas si celine si ce fata au facut amandoi
Eu una ma uit in fiecare seara la Nini.imi place pentru ca e plin de mister, de dragoste si de suspans.personajul lui Nini este cam copilaros si putin enervant dar in afara de asta e ok.Thomas este si el in regula, Cecilia este dulce si frumoasa, Joe este dragutica in plus ea cu Toni fac un cuplu FOARTE FRUMOS, Martin im...nu e urat dar nici nu mor dupa el si fratele lui mai mic am uitat cum il cheama e cam suparacios.cat despre Sofia are un par frumos dar trasaturile fetei sunt nu foarte frmose plus ca ea ar trebui sa fie impreuna cu Huan nu cu Martin, iar Lola cu Abel prntru ca el e frumos si ea e frumoasa mai ales trasaturile fetei dar parul nu e prea incantator.in final este frumos.
AnonimAwesome întreabă:
Susuki întreabă:
deutza254 întreabă:
Geo2969686 întreabă: