O fata e atragatoare prin felul ei de a fi, fiecare fata are ceva frumos care o scoate in evidenta asa ca eu nu fac diferente intre blonde brunete, satene etc.Eu cred ca toate santeti frumoase
Am un prieten ii plac atat blondele cat si brunetele si roscatele...esential e sa arate bine. daca esti bruneta si alba ca varu nu o sa arati bine ...la fel si blonda nebronzata praf.
Oricum baietii sunt baieti
Mie-mi plac fetele brunete, cu ochi caprui. Nu spun ca-s mai atragatoare decat blondele, fiecare fata este atragatoare in felul ei.
Mie imi place cum arata o fata bruneta cu pielea foarte deschisa la culoare. Daca are si ochii albastri e si mai draguta. Nu stiu ce argument sa aduc, pur si simplu mi se par mai dragute.
@cineva eu aici prezenta la datorie
mai nu conteaza culoarea parului, orice cul a parului ar avea pers respectiva tot o sa iti sare in ochi chit k esti blonda roscata bruneta verde...
Si acum.fiecare cu gusturile lui...eu cun o pers nu suporta blondele ce sa ii faci daca nu ii placeau omului.
Fie ca e blonda, fie ca e bruneta, asta nu e un criteriu de selectie. Atragatoare pot fi ambele.
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: