Scarbos, nu as saruta niciodata o fumatoare, mai bine dau niste limbi la o scrumiera
Aceeași părere pe care o am și despre un băiat care fumează, adică niciuna, fiecare face ce vrea atâta timp cât nu deranjează pe alții.
Pai, nu am nimic cu nimeni dar fumatul nu cred ca sta bine la o fata. Nici la baieti dar na zic si eu. Nemai vorbind ca nu e sanatos, ele cred ca e cool. Unii se apuca de fumat pentru ca sunt in "depresie" si considera ca fumatul le va ajuta, dar sa nu uitam ca e aproape ca un drog. Altele se apuca din cauza ca e cool. Toti spun ca sunt fete care fumeaza si sunt ok si ..toate cele dar cum ar fi: ce parere ai avea de cineva care ia droguri? Ca nu e intreg la minte. Asa si cu ele: odata ce fumeaza, nu poti spune ca sunt foarte ok. Plus mai e si greu sa te lasi. Nu am nimic cu nimeni, repet, imi spun doar parerea.
Ps: stiai ca primul om care a inventat tigarile, a murit de la o boala de plamani? Succes, sper ca te-am ajutat si nu o lua in nume de rau.
Smh, so much hate...fiecare face ce vrea, iar daca tu vrei sa fumezi, e fix treaba ta!
Nu judeca un om dupa aparente.Cunosc multe fete care fumeaza si sunt foarte Ok, dar si invers.
Atata timp cat se comporta bine nu trebuie sa iti faci griji de niste chestii care nu tine de voi
DelenainTVD întreabă:
misauratcuviata întreabă: