| Bubbchac a întrebat:

Ce parere aveti despre o relatie in care unul dintre cei doi nu il iubeste pe partenera/partenerul ei/sa? Cel mai convingator raspuns primeste funda si ot! kiss

Răspuns Câştigător
| Miha1308 a răspuns:

Aceea in care doar unul dintre parteneri iubeste nu o mai poti numi relatie...in relatie se implica 2, e dragostea la mijloc.Nu poti fii intr-o relatie cu cineva la care nu tii nici macar putin, te chinui tu pentru ca iubesti si pentru ca nu te iubeste te face sa suferi pentru ca mai devreme sau mai tarziu asta se simte iar pentru el e un chin ca sta langa cineva pentru care nu mai simte nimic, pentru ca nu poti tine pe cineva cu forta langa tine...

7 răspunsuri:
| xxdd a răspuns:

Relatie de prietenie.

| Ruxuletz a răspuns:

Buna. Parerea mea e ca nu se merita o asemenea relatie. Consider ca orice om vrea sa fie iubit, chiar daca nu iubeste la randul sau, dar avand o relatie si partenerul sa nu ma iubeasca, iar eu da, cred ca suna foarte nasol. Nu m-as implica in asa ceva! in primul rand ar fi foarte mult chin...o persoana care nu te iubeste o sa fie diferita fata de cea care iubeste si vor exista oarecum anumite neintelegeri. Asa ca mai bine astept sa gasesc partenerul potrivit, sa ne iubim reciproc si sa fie totul bine, decat sa iubesc doar eu, sau doar el... ne chinuim aman2 happy

| AndddRu a răspuns:

Paii.Hellaw!kiss.Din punctul mew de vedere asta nu e o relatie.winkingDaca aceasta relatie se tine[pastreaza] doar de un sentiment aceasta relatie este nula.:*. Adica ce conteaza daca doar el/ea te iubeste si sentimentul nu e reciproc. Poti sa mentii aceasta relatie de "ochii lumii[sa vada ca are prieten/a]" dar nu prea conteaza pentru. ei. Sper ca te am ajutat.kiss

| SamSon a răspuns:

Atunci cand ei nu se iubesc, agreeaza nu se numeste relatie, pur si simplu o chestie trecatoare...

| deea07 a răspuns:

Pai nu stiu daca e benefic, adica eu sunt incurcata in asa ceva si nu mai stiu cum sa ies. Cu mult timp inainte l-am iubit pe prietenul meu actual, insa el abia acum o luna si-a dat seama ca simte ceva pentru mine si ne-am cuplat. Ideea e ca eu nu-l mai iubesc, a trecut mult timp si iubirea s-a dus, acum sa ii spulber lui speranta e greu... Daca vrei parerea cuiva care trece prin asa ceva, iti zic ca nu e cel mai placut sentiment ca cineva sa te iubeasca iar tu sa nu ii impartasesti iubirea. Pupici :*

| Bubbchac explică:

crying Foarte frumoase raspunsurile, toate crying O sa ii dau Funda lui Miha, si un vot, iar la restul cate un vot kiss

| Miha1308 a răspuns:

Multumesc :*