| Noonehereyet a întrebat:

Ce parere aveti despre oamenii care citesc? Chiar asa vrea sa stiu cum ne percepe lumea fiind unul dintre ei! ^.^

18 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

O parere buna.Dar unii ii considera inapoiati.Greseala enorma.

| InVPent a răspuns:

Sunt exact ca si cei care nu citesc, doar ca au un vocabular mai dezvoltat.

| RAY a răspuns:

Explicate te rog

| corbulalbrosu a răspuns:

Oamenii care obisnuiesc sa citeasca CARTI (dar nu de joc) pot fi "suspectati" ca au depasit stadiul de inteligenta a unei maimute care in cel mai bun caz poate tine o carte in mana doar asa..., sau s-o foloseasca insa in cu totul alt scop. laughing

| neutrino a răspuns:

Candva era un slogan de genul : " invata, invata, invata", dar fara a preciza ce anume, asa ca fiecare a invatat dupa cum l-a dus capul. Tot la fel este si cu cititul.

| J0B0MAT a răspuns:

O parere foarte buna.

| PedoBarbie a răspuns:

Eu am o părere extraordinar de bună despre cei care citesc pentru că citiind devii mai informat, mai cult, mai deștept. Și da cei ce citesc scriu mai corect gramatical.

| peperonies a răspuns:

Ai nevoie de 2 clase ca sa inveti citesti asa ca nu stiu ce sa zic. altii stiu de la gradinita.

| Deaad a răspuns:

E doar un hobby, ca gaming-ul.
Nu e nimic special.
Si mie imi place sa citesc.

| VelaJohnny a răspuns:

Inteligent/a. citirea regulata aduce si deprinderi, poti fi un bun orator, la discutii te vei exprima corect, deci nu poti avea decat o parere buna happy

| Divy a răspuns:

Eşti mai cult şi mai inteligent sau laughing
Unii o părere bună alţii o consideră pierdere de vreme

| doreal a răspuns:

Toti citim macar o carte in viata noastra, obligati sau nu, deci nu vad ce este atat de special.

| Ciumpi35 a răspuns:

Invincibili

| Astaeunnickname a răspuns:

Am văzut comentarii ca „nu diferă cu nimic" sau „e doar un hobby". Ba e o diferenţă ca de la cer la pământ, doar că n-au de unde să ştie, fiindcă nu citesc, evident. Cititorii au un vocabular mult mai dezvoltat şi o imaginaţie bogată, ştiu să scrie corect gramatical şi ortografic, ştiu să-si exprime mai bine, mai clar ideile, plus că, citind, trăieşti odată cu personajele şi poate chiar te pui câteodată în locul lor şi vezi cum te-ai descurca într-o situaţie sau alta. Clar cititorii sunt mult mai câştigaţi decât cei care nu citesc. Pe de altă parte, cunosc persoane care citesc şi nu înţeleg nimic din carte ori persoane care nu citesc şi îşi iau bagajul de cunoştinţe din altă parte, ceea ce e la fel de ok. Dar dacă nici aşa, nici aşa - adică nu citeşti şi mai eşti şi prost -, e grav.

| Gabi48 a răspuns:

Te percepe ca pe un om cu carte caruia ii place sa citeasca

| Paramont a răspuns:

Nimic diferit fata de unul care nu citeste.

| Arya22 a răspuns:

Oamenii care citesc sunt cu adevarat diferiti de cei ce nu citesc. Au imaginatia dezvoltata, iar vocabularul de asemenea. Cititorii de carti pot vedea lumea mai colorata si au idei mai inedite, spre deosebire de necititori care nu au o minte la fel de dezvoltata precum a unui cititor.
In opinia mea, oamenii care citesc sunt oameni interesanti cu care poti sa porti o conversatie interesanta si poti avea un schimb de opinii mai intens. Toti se cred smecheri ca sunt gameri in ziua de azi, dar nimeni nu se grabeste sa ajunga in librarii. Pacat. Cititul este o adevarata comoara

| dandere14 a răspuns:

Oamenii care citesc foarte mult au un aer diferit, vorbesc altfel, se comporta altfel, toate acestea poate si pentru ca prin intermediul cartilor au studiat mai multe tipuri de oameni si stiu cum sa abordeze pe fiecare in parte. De obicei când discut cu cineva care stiu ca citeste, am grija la ce cuvinte folosesc si cum formulez propozitia. Aveam un prieten tot asa care citea mult si daca foloseai cine stie ce cuvinte - adică neadecvate- te privea ciudat. Imi place sa discut pe diferite teme cu cei care iubesc lectura deoarece mai prind si eu cuvinte noi dar si informații. In plus, este o plăcere sa ai o conversație cu cineva care are vocabularul mai dezvoltat. Eu prefer să citesc manga, deoarece vezi scenele clar si nu voi rămâne dezamăgită când voi vedea ecranizarea.