| itsirc3 a întrebat:

Ce parere aveti despre oamenii grasuti? Cand ii vedeti ii ignorati sau nu aveti nicio problema in a discuta cu ei. Si ati putea avea o relatie cu ei?

Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Nu am nici o problema adica toti suntem oameni ce conteaza aspectul daca te simti bine in preajma lor chiar si eu am un prieten mai grasut suntem prieteni de la gradinita si am terminat gerala impreuna in aceeasi clasa si chiar ma simt bine cu el>
Deci am o parere buna plus ca mai cunosc unul de treaba si cu care ma inteleg e un prieten de-al lui taicamiu deci e mai mare decat mine si lucreaza dar e placut pana acum sincer pe toti care i-am intalnit si sunt grasuti sunt foarte amuzanti nu stiu de celaughing

9 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Nu ii privesc mai diferit decat privesc pe oricine altcineva. Tot oameni sunt, oricum ar fi. In general nu prea ma implic in discutii si chestii gen "socializare", insa daca ar fi sa gasesc pe cineva de genul care imi poate fi un/o potential prieten/a, bineinteles ca nu as avea nicio problema cu asta. Cat despre relatii, exact acelasi lucru happy.

| DodoPunkt a răspuns:

Eu am fost tot timpul un baiat mai plinut dar nu am avut probleme cu asta. Au existat si oameni care m-au poreclit sau mai stiu eu dar am ajuns sa am foarte multi prieteni, cu timpul am si slabit, m-am mai inaltat iar acum ma simt destul de ok. Conteaza comportamentul tau, mentalitatea si caracterul unei persoane decat fizicul. Frumusetea nu dureaza mult insa ceea ce e in interiorul unei persoane dureaza toata viata. Incearca sa iti faci prieteni care sa te accepte asa cum esti si niciodata nu te gandi sa daca esti grasut lumea te marginalizeaza. Eu tot timpul am fost in centrul atentiei din cauza asta. Faceam pana si eu glume despre felul in care arat laughing Stai linistit, cine te iubeste, te iubeste asa cum esti, acum depinde ce varsta ai ca la 12 anisori nu are rost sa te gandesti la astea

| itsirc3 explică (pentru DodoPunkt):

Nu am 12 ani si nici eu nu am o problema cu asta. Am destul de multi prieteni si tot timpul imi fac prieteni noi. Si eu mai fac glume pe seama asta. Eu am vrut sa vad ce parere au si cei care nu sunt asa.

| Heather2001 a răspuns:

Nu prea as avea o relatie cu un gras, dar as putea fi prietena cu el(prietenie nu relatii intime)

| itsirc3 explică (pentru Heather2001):

De ce?

| Heather2001 a răspuns (pentru itsirc3):

Pentru ca nu as fi atrasa fizic de el si as pune punct relatiei foarte repede

| itsirc3 explică (pentru Heather2001):

Pai daca nu ai fi atrasa fizic de ce ai mai incepe o relatie cu el?
Dar daca il placi pentru ceea ce este si nu pentru cum arata?

| Heather2001 a răspuns (pentru itsirc3):

Nu prea cred in dragoste oarba( sa placi fara sa tii cont de aparente).as vrea un iubit care sa aiba aceleasi calitati ca si mine si pentru ca sunt slaba(aproape 12 ani-32 kg) nu cred ca ma vad alaturi de un gras.

| justblack a răspuns:

De ce ar conta daca esti gras sau slab? Daca acel om este de treaba, te intelegi bine cu el de ce sa nu ai o relatie? Nu mai baga in seama toate barfele fetele, lor le este ciuda, cu nu au si ele forme. SFAT: Nu conteaza ce esti pe dinafara, conteaza ce esti in interior!
Sper ca ti-am fost de ajutor... fuditzabig grin?