| Mayyyyyy a întrebat:

Ce parere aveti despre ochii negri? scuze categoria... fara mistouri! mersi!

Răspuns Câştigător
| heartslow a răspuns:

Sunt frumosi, ce-as putea zice, dar depinde nuanta si felul de a privi al persoanei.
Mi-e imi plac fetele care au sclipirea aia speciala in ochi (absolut adorabila ), ma face sa simt furnicaturi in stomac cand se uita o fata asa la mine, si mai si zambeste.
funda?

5 răspunsuri:
| Mayyyyyy explică:

P.s. Eu am ochii fff negri

| ღAncaღ a răspuns:

Pai parerea mea este ca sunt atragatori si iubareti! Inca ceva am gasit o informatie mai dezvoltata daca doresti citeste-o :

-Personalitatea ochilor negri:

Ochii negri sugereaza deopotriva profunzimea, partea obscura, ascunsa a lumii, dar si o focalizare acaparatoare sau nimicitoare. Ochii negri sunt ochii mitologicei Meduze.

Asemeni oamenilor cu ochi caprui, cei cu ochii negri pot da dovada de o extrema agilitate si de o capacitate rapida de a raspunde la stimulii vizuali sau auditivi.Se pot implica fara nici o problema in sporturi de viteza, colective sau individuale.

Asa cum soarele infierbanta tot ce are o nuanta inchisa, la fel persoanele cu ochi negri pot deveni stapanite de o manie sau o patima de o mare intensitate.Ele sunt inclinate sa vada partea intunecata a lucrurilor, fapt ce nu le conduce catre pesimism ( asta ar insemna o minimalizare a propriei persoane), ci la aroganta si mandrie. Daca cineva indrazneste sa faca cea mai mica gluma legata de persoana lor, ei reactioneaza impulsiv, fiind gata de un atac violent sau de o provocare la un duel.Atunci cand se indragostesc, sunt in stare sa transfere intreaga pretuire de sine catre persoana iubita.Un lucru contradictoriu care le poate diviza personalitatea.

| Daysukki a răspuns:

Ce mistouri? numai un cretin poate face misto de asa un subiect (parerea mea).eu sunt moarta dupa ochii negri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plac la nebunie, si eu tot negri ii am si imi plac in primul rand ca nu stiu cum sa iti explic ai o privire foarte patrundatoare si se potriveste orice culoare in privinta machiajuluibig grin

| Adina_9029 a răspuns:

Parerea despre ochii negrii este ca:sunt foarte misteriosi si sunt foarte speciali!

Întrebări similare