| CichasEmo a întrebat:

Ce parere aveti despre ochii verzi? Dar despre persoanele cu ochii verzi?

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Am ochii verzi. Deci e timpul să mă laud!
Ochii verzi sunt cei mai frumoși ochi, după părerea mea. Dacă privești adânc o persoană cu ochii verzi, vei vedea sentimentele din sufletul ei.
Ochii verzi, sunt cu adevărat dramatici. Accentuați cu niște culori potrivite, vor deveni magici.
Nu e vorba că mă laud, pentru că eram doar sarcastică când am spus asta, dar când vezi o privire cu ochii verzi simți un fior pe șina spinării, te simți neputincios.
http://weheartit.com/entry/47823608
Nu știu, tot ce pot spune este că sunt cu adevărat frumoși.
Ştii este un citat "Ochii verzi niciodată să nu-i crezi". Faza este că uneori este adevărată.
Nu este bine să crezi persoanele cu ochii verzi, pentru că te bagi doar în belele. Iar ăsta este doar un sfat dat de o persoană cu ochii verzi.

17 răspunsuri:
| Predator30 a răspuns:

Ochii verzi niciodata sa nu ii crezi era un proverb big grin

| Lapusneanu a răspuns:

Sunt deosebit de atragatoare.

| Qphantom a răspuns:

Parerea mea este ca sunt niste oameni buni la suflet de ex. sora mea care are ochi verzi, dar culoarea ochilor nu conteaza.Eu nu inteleg.Ce conteaza asta?
Dar ochi verzi sunt chiar frumosi mie imi plac, dar mai mult ochi albastri.Parca te fac s-a arati mai bine.Eu ii am caprui.

| MioaraParalescu a răspuns:

Ochii verzi si cei albastri sunt cei mai frumosi dupa parerea mea happy

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Unii sunt frumosi altii nu[ochi]. Depinde de persoana, cunosc unele persoane cu ochii verzi care sunt oh go on[umbla cu minciuni, fite, nu sunt de incredere] iar altele care sunt de treaba.
*-*

| CichasEmo explică (pentru Qphantom):

Ooo...kiss Eu am ochii vezi smarald.Multumesc!

| CichasEmo explică (pentru MioaraParalescu):

Multumesc! Am ochii verzi smarald!kisskisskiss

| CichasEmo explică (pentru Predator30):

Nu stiu ce sa spun de acest proverb, eu am ochii foarte verzi si multe persoane imi spun ca sunt sincera.

| CichasEmo explică (pentru Lapusneanu):

Aici de ce vorbesti? Ochii verzi sau persoanele cu ochii vezi? Oricum, multumesc!kisskisskiss

| Predator30 a răspuns (pentru CichasEmo):

Eu asa stiam era doar un proverb nu la toti acum mai sunt persoane ca si tine care inteleg sunt calde, sincere ..si eu trebuie sa recunosc imi plac ochii verzi dar in special caprui.

| CichasEmo explică (pentru Predator30):

Multumesc!kisskisskiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza culoare ochilor, ci sufletul!
Ochii oamenilor cu suflet curat sunt cei mai frumosi!

| WeedForever a răspuns:

Eu cred ca ochii verzi sunt cei mai frumosi, chiar saca eu nu+i am asa! happy
Cat despre persoanele cu ochii verzi, nu prea influenteaza asta pesonalitatea lor, dar cred ca au un farmec aparte.

| LegionarulRoman a răspuns:

Toti ochii sunt frumosi, dar am o preferinta pentru caprui si albastri.Mai ales ochii capru imi plac, caci mi se par ca arata foarte calzi.Verzi mi se pari niste ochi prea taiosi, chiar demonici (nu ma intelegeti gresit dar asa arata, desigur ca nu putem judeca personele dupa ochi). Totusi se zice ca ochii reprezinta imagine sufletului, nu culoare lor.

| JustMusic a răspuns:

Pe fata cu ochi verzi niciodata sa n-o crezi, cand o auzi ca se jura dai cu palma peste gura happy
(asa imi zicea mama cand eram mica)

Findca si eu am ochi verzi e normal sa am o pare buna despre acele persoane, dar exista tipuri si tipuri, sunt persoane cu ochi verzi bune, la locul lor, fara figuri si exista si opusul acestora.

| christianchristian a răspuns (pentru positivity):

Hey si eu am ochii verzi happy

| Nolkyz a răspuns:

Ochii verzi ca si ochii albastri (!) sunt superbi.