Parerea mea este ca s-a exagerat mult prea mult cu One Direction. Nu am nimic impotriva lor, chiar imi place cum canta, dar atat de mult tam-tam. Adica toata lumea e atat de innebunita incat uneori parca imi vine sa nu ii mai ascult... stiu ca probabil multi nu sunt de acord cu mine, dar asta este. eu doar mi-am dat cu parerea
Mie una imi plac, sunt foarte draguti, canta foarte bine si sunt o mare fana.am multe postere cu ei si articole. ca orice trupa/cantaret stiu ca au hateri, insa fanii lor adevarati ii sustin in orice decizie.
One Infection astia is o gasca de papusei superficiali si fara talent care au aparut de nicaieri.
Sunt foarte talentatii si mi se pare extraordinar cum au resuit sa fie atat de celebri dupa ce au participat la showul Factor X in America! Chiar isi merita faima!
Canta foarte bine si arata foarte bine...pacat ca sunt cam mari..si ar fi dragut sa aiba un concert la noi.
CEA MAI TARE TRUPA EVEEER! Adica. baietii sunt frumosi (mai ales Zayn) iar ei canta chiar fain... Sa speram ca o sa fie trupa asa de reumita si la X Factorul nostru...