| Deea_9487 a întrebat:

Ce parere aveti despre pers. emo?

7 răspunsuri:
| Gabitza a răspuns:

Persoanele emo sunt persoane ce sunt prea complexate de societate. Sunt persoane ce au impresia ca nimeni nu le intelege, dar e fapt nu vad oamenii din jurul lor, oamenii ce tin la ei, oameni carora le pasa de ei. Sunt majoritatea niste copii rasfatati ce vor oarecum sa iasa in evidenta. Dar, tot ce conteaza e ca pot fi ajutati. happy

| ascovit a răspuns:

Sunt persoane de treaba. nu stui de ce unele persoane, scot atatea zvonuri la adresa lor. ele sunt doar niste persoane carora le place muzica rock, si vor sa fie cat mai thinking aproape sa si stil de idolii lor :-D emo provine de la emotions nici dekum de la "eu ma omor " laughing

un multe pers emo si sunt foarte de treaba, ca sunt retrase...thinking asta depinde de felul lor de a fi, de caracterbig grin.

si intr-o stire am vazut cum un baiat emo a spus despre zvonurile ca emo s-ar automutila ceva in genu' " eu cred ca aceste MITURI provin de la un asa zis emo care s-a automutilat ca vezi doamne nu are ce face si..." ceva in genu lasta:-D

oricum...parerea mea: SUNT niste PERSOANE de treaba majoritatea :-)si sunt multi dintre ei foarte comunicativi

| Adry05 a răspuns:

Sunt prea singuratici, cam satuli de viata:d saracii de ei:d mie sincer mi-e mila de ei. sa ajungi intr-un asemenea hal sa sfarsesti taindu-ti venele...bietii de eistraight face

| misu a răspuns:

Este o alegere gresita.

| Insurgent a răspuns:

Sincer stilu' lor mi se pare cool :X
Multi adolescenti il adopta sh arata bine smug... dar u ai intrebat ce parere avem despre emo nu despre stilu lor

Pooi eu personal nu am nimic cu ei, imi plac. Dar totusi nu cred ca e foarte placut ca sa fi mai mereu depresiv si sa numai razi de mult straight face
Plus ca esti intr-o depresie continua, iar ea poate aduce la sinucidere

deci e foarte naspa chestia asta
In rest arata misto smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai e la moda stilul asta la noi? Aveam impresia ca se imputineaza adeptii stilului asta...In mare parte ii dau dreptate Gabitzei, sunt intr-adevar persoane complexate de societate(probabil ca toti ar trebui sa fim complexati de societatea actuala, intr-un fel sau altul, la ce societate avem acum). Insa nu prea ii inteleg pe cei care adopta stilul asta doar pentru a fi cool sau stiu si eu, pentru a-si varsa amarul in dragoste...Chiar nu ii inteleg pe astia, ar trebui sa aiba capul pe umeri si sa realizeze ca viata este dura, iar daca ei de la asta sunt afectati atunci viata le va cam incide ochii.

| JustMelavJustMe a răspuns:

Pai depinde.eu zic ca emo e un pic ciudat dar merge. Nu am nimic cu pers. emo insa nu as vrea sa fiu in locul lor! Mi e pare aiurea sa te imbraci doar in culori gen :alb nergru si uneori rosu! N'as puteaaa trai asa!