| natalyia a întrebat:

Ce parere aveti despre persanele obeze?

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Au o problemă de sănătate!
Pa, pa.

| AnneMarri a răspuns:

Persanele sau persoanele?
Dacă te referi la persoane, atunci sunt nişte oameni normali. Uneori, nici nu e vina lor că sunt aşa ( în cazul bolilor ).

| FoarteLetargic a răspuns:

Oameni normali.

| Psihoyounger a răspuns:

Aceeaşi părere pe care o am şi despre persoanele blonde, cu părul creţ, de altă orientare sexuală etc. Cu alte cuvinte, nici una aparte. E o prostie să judecăm oamenii după greutate, culoarea părului, orientarea sexuală, etnie, fumător/nefumător etc. Fiecare e egal cu ceilalţi. Cea mai mare parte din cei care discrimineză această categorie de persoane sunt frustraţi de propria situaţie. Răzbunându-se pe alţii nu rezolvă problema, ci îşi arată slăbibiunea!
Aşadar, toţi suntem egali! Absolut egali!

| MMadalina a răspuns:

Nu ai cum sa ai o parere buna /rea despre o persoana raportandu-te doar la aspectul ei fizic. Invata sa judeci oamenii dupa alte criterii.

O zi buna!

| Gstefan a răspuns:

As putea sa zic ca le detest m-ai ales cand sustin ca ei sunt sanatosi si fericiti asa cum sunt. Dar cand trece pe langa ei un om activ si are un fizic de invidiat incep sa barfeasca. De aceea nu prea ii suport eu, sau poate sunt elitist.

| cipri08 a răspuns:

Pai nu am nimic cu ele, sunt si ei oameni! Poate au unele probleme, nu trebuie judecata o persoana dupa aspectul fizic.

| FericituIndragostit a răspuns:

Tot oameni sunt, dar ar trebui sa alerge sau sa faca ceva fara suparare.

| BRG a răspuns:

Numai de bine, să trăiască toată lumea, inclusiv tu.

| ilenutzza a răspuns:

Ce parere am, parerea mea e ca si ei sunt oameni si nu trebuie sa radem p seama lor. Sa sti ca nimeni nu vrea sa fie gras dar asa e viata.

| MarVerde_8036 a răspuns:

Cred ca se referea la o pisica persana obeza. happy

| Ciocanel_9604 a răspuns:

Persane sau persoane? tongue

Întrebări similare