Sunt cat se poate de superficiale si nu cauta nimic altceva decat prieteni virtuali, superficialitate si cat mai putin respec fata de sine...
Am o prietena super de treaba care si-a lasat id-ul. Pai voi va luati dupa aparente, ma? Nu stiti ca sunt inselatoare? De ce nu vorbiti cu acele persoane pe mess/fata in fata ca sa va dati seama ce fel de persoane sunt. Nu neaparat daca isi lasa id-ul sunt superficiale, nu cauta prieteni si nu sunt pitipoance.Am observat si eu ca hi5 mai nou a devenit site de matrimoniale insa nu mai judecati dupa aparente. De unde stiti ca acea persoana nu e chiar cineva care v-ar putea deveni prieten/prietena foarte bun/a?
Intr'adevar unele sunt in cautare de...cocalari
altele vor doar...prieteni/amici noi, care pur si simplu fac conversatie
bafta
Poate si-l lasa, ca vor sa-si faca prieteni noi bine unele, dar sunt si care umbla dupa altceva.
O parere extrem de proasta. Ar trebui interzise. Nici nu imi vine sa cred ca unii oameni ar recurge la asa ceva.
Hmm, nu stiu.
Daca au prfilu` privat nu cred ca e vreo problema. Pentru ca o sa vada iDu` doar prietenii.
Ca au ajuns intr-un moment atat de disperat incat si-au dat seama ca nu le da nimeni mesaj sa le ceara id-ul asa ca il lasa chiar ele la profil poate-poate iese ceva; daca mai au si niste poze pitzi-style meniul e complet.asta in cazul unora; altele poate se plictisesc si nu au foarte multi prieteni asa ca sunt dispuse sa poarte diverse conversatii.depinde,iar de obicei daca te uiti la 2-3 poze de-ale persoanei respective iti dai seama perfect ce urmareste
Buna. Poate sunt mult mai inchisi in sine poate ar vrea sa aiba mai multi prieteni pe mess decat in realtate (in viata de zi cu zi).
Pentru a cunoaste persoane noi sau pentru plictiseala...sau pentru a avea mai multe id-uri in lista de messenger
Poi sincer cred ca sunt prea disperate, nu au cu cine vorbi sau cauta baietasi noi...cred totusi mi se pare o chestie aiurea ca sh "Daca ati intrat lasa-ti sh voi comm" sau "Comm please, returnez " aiurea.
Unele sunt pitipoance iar unele nu, ci doar vor sa-si faca prieteni virtuali.
Sunt inconstiente.De ce sa dea id-ul unor persoane pe care nici nu le cunoaste?
Cu chef de conversatie, doar pentru ca isi lasa id de mess nu inseamna ca nu stiu sa dea si ignor apoi.
Eu zic ca vor sa-si faca prietenii, sa comunice... poate isi lasa id-ul ca sa-l ia pesoanele din zona ei[sat/oras/scoala/liceu].
Nu mi se pare ceva anormal, fiecare isi pune idu' acolo din diferite motive, sa intalneasca baiatu' cu bani si care sa iubeasca acea femeie de la coada vacii, altele pentru a vorbi pe messenger...etc respect
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: