anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre persoanele care isi lasa id`ul pe hi5? In special fetethinking

Răspuns Câştigător
| andreimicutu a răspuns:

Sunt cat se poate de superficiale si nu cauta nimic altceva decat prieteni virtuali, superficialitate si cat mai putin respec fata de sine...

21 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Niciuna. Vor sa cunoasca oameni noi.Doar e un site de socializare, nu?winking

| marrr a răspuns:

Am o prietena super de treaba care si-a lasat id-ul. Pai voi va luati dupa aparente, ma? Nu stiti ca sunt inselatoare? De ce nu vorbiti cu acele persoane pe mess/fata in fata ca sa va dati seama ce fel de persoane sunt. Nu neaparat daca isi lasa id-ul sunt superficiale, nu cauta prieteni si nu sunt pitipoance.Am observat si eu ca hi5 mai nou a devenit site de matrimonialelaughing insa nu mai judecati dupa aparente. De unde stiti ca acea persoana nu e chiar cineva care v-ar putea deveni prieten/prietena foarte bun/a?

| nobody_9468 a răspuns:

Intr'adevar unele sunt in cautare de...cocalarilaughing
altele vor doar...prieteni/amici noi, care pur si simplu fac conversatietongue

baftawinking

| Ana-Maria94 a răspuns:

Poate si-l lasa, ca vor sa-si faca prieteni noi bine unele, dar sunt si care umbla dupa altceva.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

O parere extrem de proasta. Ar trebui interzise. Nici nu imi vine sa cred ca unii oameni ar recurge la asa ceva.

| c0rn3l1uss a răspuns:

Hmm, nu stiu.
Daca au prfilu` privat nu cred ca e vreo problema. Pentru ca o sa vada iDu` doar prietenii. big grin

| hamsterx a răspuns:

Ca au ajuns intr-un moment atat de disperat incat si-au dat seama ca nu le da nimeni mesaj sa le ceara id-ul asa ca il lasa chiar ele la profil poate-poate iese ceva; daca mai au si niste poze pitzi-style meniul e complet.asta in cazul unora; altele poate se plictisesc si nu au foarte multi prieteni asa ca sunt dispuse sa poarte diverse conversatii.depinde,iar de obicei daca te uiti la 2-3 poze de-ale persoanei respective iti dai seama perfect ce urmarestehappy

| Bishop a răspuns:

Piti laughing

| SufletDeCopil a răspuns:

Buna. Poate sunt mult mai inchisi in sine poate ar vrea sa aiba mai multi prieteni pe mess decat in realtate (in viata de zi cu zi).
Pentru a cunoaste persoane noi sau pentru plictiseala...sau pentru a avea mai multe id-uri in lista de messengerhappy

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Matrimonialethinking asa mai pe ''Subtil''

| emy_8408 a răspuns:

Poi sincer cred ca sunt prea disperate, nu au cu cine vorbi sau cauta baietasi noi...cred totusi mi se pare o chestie aiurea ca sh "Daca ati intrat lasa-ti sh voi comm" sau "Comm please, returnez " aiurea.

| DianaLostInDreams a răspuns:

Pitzipoancewinkinglaughing.

| Cleona a răspuns:

Treaba lor, eu nu mi-l pun acolo!

| AndreeaDeea56 a răspuns:

Unele sunt pitipoance iar unele nu, ci doar vor sa-si faca prieteni virtuali.

| loredana2012 a răspuns:

Sunt inconstiente.De ce sa dea id-ul unor persoane pe care nici nu le cunoaste?

| _pink a răspuns:

Cu chef de conversatie, doar pentru ca isi lasa id de mess nu inseamna ca nu stiu sa dea si ignor apoi.

| 1234567891011D a răspuns:

Eu zic ca vor sa-si faca prietenii, sa comunice... poate isi lasa id-ul ca sa-l ia pesoanele din zona ei[sat/oras/scoala/liceu].

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu de exemplu il am pe hi5 id-ul dar mie privat si accept persoane pe hi5 care intreadevar le cunosc si le-am vazut cel putin o data in viata, sau am habar cine ehee heesi atunci doar persoanele aceastea pot lua id-ul.deci ce poate fi asa rau?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Isi doresc prieteni tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu dau dovada de seriozitate.nu as face asta niciodata, numai "disperatii"fac asta! x((

| sorin_7050 a răspuns:

Nu mi se pare ceva anormal, fiecare isi pune idu' acolo din diferite motive, sa intalneasca baiatu' cu bani si care sa iubeasca acea femeie de la coada vacii, altele pentru a vorbi pe messenger...etc respect