| Kindly a întrebat:

Ce parere aveti despre persoanele care se fac cu oja neagra pe unghii?

Răspuns Câştigător
| tpuguru a răspuns:

Mi se pare ca sunt nişte persoane minunate, care îndrăznesc sa arate cine sunt cu adevărat, şi le admir pentru asta.

8 răspunsuri:
| LolaKissTheGirl a răspuns:

Sunt foarte cool si vor sa fie la curent cu moda.

| Диана a răspuns:

Genial. laughing Si eu imi fac unghiile cu oja neagra cateodata.
Si mereu profesorii au ceva de comentat la chestia asta... frustrated
Ce oameni. laughing

| Selena54 a răspuns:

Ii ca si cum ai spune ce parere ai de persoanele care se fac cu roz sau albastru sau orice alta culoare.Eu ma fac tot timpul cu negru sau mov foooarte fooarte inchis. daca vezi de la distanta zici ca e negru.:X Mi se pare normal sa te faci cu negru sau alta culoare pe unghii.depinde de stilul fiecarei persoane big grin

| iuliana1221 a răspuns:

Imi plac persoanele care se dau cu oja neagra. dar nu asa simpla cu modele cum ar fi in carouri...

| S_6864 a răspuns:

Um.eu sunt unul dintre ei XD
si mi se pare in regula. daca aveti ceva cu cei care fac asta nu comentati ca nici noi nu comentam buzele FOARTE roz ale pitipoancelor

| Kiyy a răspuns:

Pai nu am nici o parere rea despre acea persoana. Daca acelei persoane ii plac, nu cred ca mai conteaza si parerea altcuiva... oricum eu ador unghiile negre si scurte love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am nici-o parere; nici de bine, nici de rau.Fiecare cu gusturile sale.

| Nastyusa a răspuns:

Eu cred ca nu este nimic criminal findca eu uneori tot folosesc oja neagra pe unghii. Unii cred ca toti care folosesc oja neagra sunt emo dar nu e asa chiar si fetele normale o folosesc fara nici o problema