Cel mai mult imi place moda emo care a fost imbratisata de foarte multi tineri. Pot spune ca nu este chiar atat de trist sa fii emo, chiar din contra, "piata" fiind foarte generoasa.
Astfel, cine a crezut ca acesti copii stau singuri intr-un colt al camerei si cu lumina stinsa, s-ar putea sa se insele pentru ca am gasit si "emotivi" carora le place cu lumina aprinsa:x
Uite si niste poze care imi plac enorm...stilul lor:x
http://www.showbiz.ro/......poze/foto3
nu-i nimic rau sa fii emo.in plus nu ii intelege nimeni.nimeni nu stie cat sufera asa ca sa nu se mai ia de ei…
Cat despre stilul Punk si Rock am aceeasi parere buna;;)
Cunosc persoane din toate categorile si nu am nimic impotriva lor dar e cam ciudat ca ei nu vor sa asculte alta muzica decat respectiva. Ceea ce e ciudat.Asculti si punk/rock/emo dar mai asculta si altceva.Nu stiu eu mereu le mai trimit melodii care le mai descopar pe net si nu sunt incantati deloc
Pai e misto stilul lor :imbracamintea, muzica, nebuneala
dar sa fie si glumeata zabitoare
si poate sa aiba depresii cand e singura
Mie nu mi se pare ceva anormal, eu niciodata nu am fost impotriva acestor oameni, fie care cu gusturile sale, sunt oameni pasionati.
.ok.deci mereu am vrut sa ma descarc
deci
nu exista emo! de obicei. nu toti oamenii sunt veseli in fiecare zi! si mai au si zile proaste na. nu. gata sunt emo! direct in rubrica aia. eu sunt punk rock, orice de toate de fapt si de multe ori lumea imi spune emo.la care eu rad foarte tare pentru ca nu exista secunda in care sa nu rad.(ok am exagerat putin). dar. persoanele acestea sunt de obicei foarte faine. ai ce vb cu ei. nu se gandesc numa la hata hata... stiti voi. si e mult mai fain. deci da imi plac stilurile astea. le si adopt...paa>
misauratcuviata întreabă: