Alunitele survin si din multitudinea de factori genetici, proprii fiecarui individ in parte, apoi pot aparea si din cauza gradului de expunere la soare, al stilului de viata, anumite afectiuni interne dar si modul de ingrijire a pielii.
Nu excesul de alunite trebuie sa ne alarmeze, ci schimbarea sau modificarea aspectului lor.
Cele aparute la varsta adulta se pot incadra in riscul de precancere sau cancere cutanate. Traumatizarea sau ruperea unei alunite nu inseamna, ca induce imediat aparitia cancerului de piele.
Semnele care ar trebui, sa ne ingrijoreze, sunt atunci cand o alunita ne da o senzatia de mancarime sau de usoara jena si isi schimba aspectul.
Depinde de cum le poarta.In general mi se par scarboase,dar primul meu iubit avea destul de mute alunite, si una destul de mare si mi se parea super cute.
So, cat timp le porti cu incredere poti sa ai o fata plina de alunita si sa arati super.Hope I helped.
Hmmm... nu stiu ce parere ai tu.eu am o alunita deasupra buzei una dupa ureche si 3 ff mici in linie langa ochi(de la ureche spre ochi) si totusi nu sunt urat
Deci.eu daca as avea multe alunite pe fata probabil ca si eu as fi fost.complexata
Dar atat timp cat sunt oriunde alt`undeva nu prea imi pasa
Sunt in aceasta situatie ...am 5 alunite mai mari in zona abdominala si tot timpu trebuie sa am grija sa nu le rup, iar vara trebuie sa le protejez mereu. Nu ma simt neaparat complexata, dar deja m-am saturat sa ma feresc, m-am gandit sa mi le scot, se fac operatii cu laserul care nu dauneaza si nu sunt asa mari riscurile ca atunci cand le scoti. Sper ca te-am ajutat cu parearea mea si daca esti in aceasta situatie cel mai bine alunitele mari iesite in relief sa le operezi cu laserul pana sa nu fie prea tarziu, pentru ca daca se rup poti ajunge la complicatii chiar si cancer de piele.
E dragut sa ai doua, trei alunitze frumoase si mici in locuri primitoare...dar daca ai 10, 20 deja e dezgustator si iexxxx...
Eu am una pe obraz.nu e maaare, dar nu-mi place mie si tot incerc sa o ascund cu parul