anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre persoanele emo? Reprezinta ceva serios sau doar un moft? De ce nu vedem pe strada de exemplu persoane de 30-40 de ani emo? Sau nu, nu numai emo, in general, punkeri, rockeri? Aveti vreun raspuns?

Răspuns Câştigător
| Casiana a răspuns:

Pentru ca acesti "EMO" sau cei ce zic ca sunt "EMO" reprezinta de fapt niste persoane foarte emotive, ce inca nu percep viata cu seriozitate. O persoana de 30-40 de ani are niste prioritati, a trecut prin ceva, vede viata cu alti ochi, pe cand niste tineri, adolescenti sunt slabi si dupa prima dezamagire se simt slabi si dezorientati...In fond decizia fiecaruia, daca ei asa vor sa isi traiasca viata, sa mearga inainte!

16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu am 31 de ani si sunt rockerita si vad multi rockeri de 30-40 de ani.

| Floreenofficial a răspuns:

Nu stiu ce sa zic.depinde de foarte multi factori:personalitate, anturaj, familie, scoala etc.
Oricum e ceva care poate tine ceva timp, dar trece...cred big grin(si ar fi bine)!

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Moony. exista emo in adevaratu sens al cuv.oh go on

| Emena a răspuns:

Nu au cum sa fie persoane de 30-40 de ani emo.pentru ca sunt copii.si vor sa vada cum e sa fii emo.oh go on.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

La emo nu ma bag ca n'am voie sa înjur.
Rockeri de 30-40 de ani...hai în Zalău şi o să vezi happy

| Butsilee a răspuns:

Eu cred ca e ceva serios happy Poi...nu vedem pentru ca ele sunt mature thinking au o familie probabil thinking copii, prieteni de-o viata, prieteni de pahar thinking iar copii emo nu prea straight facesi eu am vazut pe strada rocker depasit de varsta de 20 de ani in sighisoarawinking deci totul este posibil

| NimeniAlta a răspuns:

Poate ca nu vezi tu rockeri de 30-40 de ani pe strada... Dar eu dalaughing, si nu le sta deloc rau fiind rockeri. Aaaa da, si mai stiu si rapperithinking emo n-am vazut, si chiar daca ar fi, n-ar fi tru[doar cocalari ce se cred emooh go on]

| moonY a răspuns:

la noi nu exista emo in adevaratu' sens al cuvantului, aia pe care'i vezi tu pe strada sunt wannabe emo, cocalari sub acoperire.
n'ai vazut rockeri de 30-40 ani? cred ca traiesti in pestera

| Mitsuri10 a răspuns:

Pai persoane adulte care asculta rock sau punk mai exista.Insa foarte rar.Dar nu exagereaza cu lookul. Apoi cei EMO se spune ca sunt emo pentru ca sunt foarte emotivi si nu inteleg viata.Ei se taie si vor doar sa moara.Si persoanele adulte inteleg viata chiar daca are greutati. Sper ca te-am ajutatwinking.

| hiphopbeatz a răspuns:

Rockeri exista multi, du-te la un concet si o sa vezi ca muzica rock dainuie la orice varsta.Ca si cea hip-hop de altfel.

peace sign

| AlexandraR a răspuns:

Intr-adevar, persoane de 30-40 de ani emo, nu am vazut, nici punkeri, drept sa-ti spun, probabil pentru ca asa numitul curent emo este doar o bagare in seama al tuturor duducilor de 12-15 ani, pana la 30 de ani, le trece, dar de rockeri Iasul nu duce lipsalaughing, pe bune, chiar traiesti in pestera!

| rixu` e fan UCV [:x] a răspuns:

Eu cared ca adolescenti se cared mai la moda daca sunt emo
multi doar le abordeaza stilul
la aceasta varsta sunt bulversati de tot din jurul lor dar la varsta de 30-40 de ani ai familie, copii si te-ai maturizat

| mariapow a răspuns:

Eu am in scl mai multe fete emo care s-au taiat cu lama sau s-au zgariat p maini doar ca sa simta durerea (asa au spus ele) toata scoala le arata cu degetul...

| zuly a răspuns:

Nu exista emo de 30-40 de ani pentru ca ei au trecut deja prin viata, stiu cu ce se mananca, cum s-o priveasca, au ceva in cap. Copchiii cu chica-n ochi pe care-i vezi pe strada nu stiu ce sa mai faca de plictiseala, pentru ca nu au calcat niciodata pragul unei biblioteci, deoarece nu e nici tru nici cul big grin
Rockeri exista de toate varstele, nu i-ai vazut tu.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Persoanele emo(adevarate) sunt foarte sensibile si nu reusesc sub nicio forma sa se acomodeze. Asta ii determina sa sufere in ei, sa tina toate cate au de spus si sa fac singuri fata problemelor adolescentei. Cand devi matur, iti gasesti sufletul pereche si vezi cu adevarat viata.cat despre ceilalti, simt ca sunt cam prostuti de fire si incearca sa atraga atentia celorlati deoarece este in trend sa fie emo...
Rockeri, punkeri exista si la varstele acestea, sa mergi la un concert vita de vie si ai sa veziwinking.

| creidel a răspuns:

Emo straight face elevi momentani obositi emo e doar o chiesti inutila rockeri asta sunt oameni ca toti numa ca asculta rock muzica adevarata