Buna, nu ai de ce sa ii urasti, sunt ai tai... obisnuieste-te cu ideea si gata.In plus nu sunt urati si nu esti singura care are...stai linistita.
Nu fi suparata
Pistrui sunt chiar draguti Dar daca vrei sa scapi de ei, date cu zeama de lamaie
Succes!
Tenul sensibil are si acest "dar" ca te "innobileaza" cu pistrui. Eu zic sa nu-ti pese de ei si sa nu-i urasti pentru ca, fac parte din tine si te fac sa fii speciala, asa cum ti s-a mai raspuns deja. Cred ca este bine sa-i lasi in pace, pentru ca se vor atenua, dupa ce soarele torid al verii, va trece si atunci o sa le duci dorul.
Poti incerca sa dai cu zeama de lamaie, insa aceasta are si efectul ca usuca pielea si atunci trebuie sa folosesti si o crema hidratanta si-ti faci singura de lucru, atunci cand nu este cazul. Daca tu esti in poza de pe avatarul tau, sa stii ca esti frumoasa si daca ai pistrui si cred ca este bine ca esti speciala, figura ta fiind o reprezentare a cerului instelat, fiecare pistrui in parte, fiind o stea pe chipul tau luminos. Sa fii fericita si ca sfat iti spun, ca sa te iubesti asa cum esti, pentru este singura modalitate de a fi impacata cu tine insuti si acceptandu-te asa cum esti, vei fi primita cu bratele deschise de anturajul tau, pentru ca sunt convinsa ca familia ta te iubeste pe tine, cu tot cu pistrui.
Depinde pe fata cui suntde exemplu unei blonde nu iar sta binedar poti sa te dai cu zeama de lamaie ca se duc
Ceao iulyana:*.
Mie`mi plac cum arata .nu am`. dar ar fi frumos sa am catziva pe obraji :-'. sunt chiar draguti .arata bine la o fata. la baieti nu prea am vazut eu zic sa stai linistita. precis esti frumoasa cu ei.
byeee`:*
Da Mariana eu sunt in poza de la avatar... va multumesc pentru sfaturi tuturor :*:*
Zeama de lamaie este unul dintre cele mai folosite si mai eficiente remedii impotriva pistruilor. Nu este cazul sa-ti freci fata cu o felie de lamaie. Tamponeaza-ti pielea usor cu sucul provenit dintr-o jumatate de lamaie stoarsa.(daca vrei sa scapi de ei)
Dar eu nu-i consider ceva urat...acum nu stiu ....ca nu am ...si de aceea ti-am cautata reteta ...retele naturiste sunt bune dar trebuie sa ai rabdare...
Uite, parerea mea : mama a avut pistrui si i. a urat. Asa e. Dar stii cum e : cand ai parul drept, il vrei cret, iar cand ai parul cret, folosesti cat mai mult placa pentru a. l indrepta. Asa este de cand lumea si sincer. Mi se pare ca a avea pistrui este un atuu. Cum atuu, este si atunci cand esti rarait sau sasait sau. nu stiu. Pur si simplu, te face sa fii special.
Si eu am f multi mai ales vara is foarte accentuatzi nici eu nu prea ii indragesc dar mam obisnuit
Eu una as vrea sa am pistrui, pentru ca eu consider ca acest lucru te face intr-un fel speciala si diferita de ceilalti.
Eu am doar vara pe nas. Mi-a spus cineva ca fata fara pistrui e ca cerul fara stele
Hehe...si eu am pistrui...mai ales vara parca toti se aduna numai pe fata mea
eu zic sa nu te ingrijorezi, deoarece sunt draguti...sau cum zice brianna 'sexy'
Persoanele care i au ii urasc, cei care nu au le placin fine, parerrile sunt impartite