| ILikeToKnow a întrebat:

Ce parere aveti despre presentimente? Vi s-a intamplat sa aveti presentimente? Eu am de ieri unul foarte puternic si inca nu pot sa-mi dau seama ce inseamna. Mi se imtampla frecvent sa am presentimente si apoi se intampla ceva si imi dau seama ca aia a vrut sa insemne, dar pana nu se intampla numi dau seama ce e si ma streseaza.Deci ce pot sa fac? E ceva de facut?

3 răspunsuri:
| KeepCalm a răspuns:

Nu mi s-a intamplat niciodata sa ceva dar cred ca r trebui sa mergi .sa inveti sa iti folosesti acest "dar".-avertizareawinking

| chibi...maya a răspuns:

E ciudat.si mie mi s-a intamplat. dar uneori pot deveni realitate.nu stiu daca e ceva de facut sau ce poti sa faci. scuze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ACCEPTARE. E un pas foarte important. In momentul in care accepti ca asa stau lucrurile si nu poti schimba nimic in ceea ce simti pe moment.lucrurile vor deveni mai clare. Iti vorbesc din propria experienta. O perioada foarte lunga am trecut prin acceeasi experienta ca si tine. Ma consumam foarte mult pentru ca nu intelegeam ce se intampla (nu puteam sa pun punctul pe I). Stressul devenea atat de puternic incat dupa cateva ore ma simteam stoarsa de putere, vitalitate. A fost cumplit. Practic ma chinuiam singura pana cand se intampla "ACEL CEVA", iar apoi ma linisteam subit dar eram inca fara vlaga in mine. Am incercat sa ignor din rasputeri pentru ca nu mai suportam stresul. Dupa cateva luni. mi-am dat seama ca a fost cea mai mare prostie pe care o puteam face.Atunci am luat decizia sa nu mai ignor si pur si simplu sa accept ceea ce se intampla (pentru ca intotdeauna cand aveam presentimente ceva se intampla - de obicei era ceva neplacut). In momentul in care am acceptat situatia, lucrurile au devenit mai clare. Cand incepeam sa am din nou presentimente nu ma mai agitam atat de mult ci incercam sa caut raspunsul (adica de cine sau de ce este legat presentimentul). Nu a durat mult si am inceput sa am raspunsurile pe care le cautam! Consumul nervos inca este mare (si cand accepti), dar cu timpul inveti sa te controlezi si sa afli raspunsurile pe care le cauti. Asta iti usureaza mult situatia, scapi partial de povara necunoscutului (povara care te macina pe tine in momentul de fata). Mult succes. P. S.: Incearca sa vezi partea pozitiva a lucrurilor, pentru ca ea exista! Simti toate astea cu un anumit scop! In viata, mi-am dat seama cat de mult m-au ajutat aceste presentimente! Tot ceea ce presimteam, mai devreme sau mai tarziu se intampla, astfel am reusit sa ies din anumite situatii "mai putin placute" Multa bafta!