Pai cred ca toti am intalnit macar o data o astfel de prietena.Crred ca ar trebui sa te cinvingi de persoana respectiva inainte de a numi-o prieten. dar sta linistita ca daca tu o ajuti nu trebuie sa iti para rau.ai facut un bine.in fond si la urma urmei ea pierde o super prietena:*:*:*... o parere f proasta am cu privire la aceste persoane.ai putea discuta oricum cu ea sa o intrebi dc se poarta asa
Cauta si vei gasi.Si mai important nu lasa ca dezamagirile sa te doboare.De ce crezi tu ca se zice ca e din ce in ce mai greu sa vezi dincolo de aparenta si sa faci o alegere corecta? Pentru ca oamenii isi urmaresc constant interesul oricare ar fi acela.La inceput nu iti dai seama, insa pe parcurs iti dai seama ce vor de la tine.
Dar mai exista si prietenii dezinstresate.Rare insa se merita sa cauti
Sa fim seriosi.Eu cred ca ma duce cat de cat capul ca sa imi gasesc un prieten normal, care sa nu ma barfeasca. Cei care ma barfesc imi sunt in cel mai bun caz, cunostinte.
Nu am o parere buna despre acele persoane, personal ma feresc de ele.
Salut! În primul rând vreau să te rog să ai mai mare grijă cu dezacordurile. Fiind mai multe, pritenele îţi ÎNTORC spatele, nu întoarce. Revenind la întrebarea ta, este dureros şi frustrant ca o prietenă pe care o ajuţi să îţi întoarcă spatele. Bârfa este pusă din invidie. Dacă ar fi ca tine, nu te-ar mai bârfi. Nu îţi voi spune clasicul: "Nu o băga în seamă" pentru că ştiu din experienţă că asemena lucruri nu pot fi ignorate aşa de uşor. Îţi spun însă să ai ceva mai multă grijă cu persoanele pe care ţi le alegi drept prietene. Baftă!
Psihoyounger
Prietenii adevarati sunt o raritate si de aceea trebuie cautati cu rabdare.De cei care te barfesc dupa ce le-ai facut un bine descotoroseste-te.Binele nu asteapta rasplata.
"Prietenele" astea intr-adevar sunt tot mai dese. Da suferim si stii de ce pentru ca le permitem sa ne supere. Da ne barfesc si? Pe cine intereseaza? Sa suferim? Pentru ce? Lor le pasa?Neah.Atatea intrebari la care gasim cu greu un raspuns.Si tu ziceai ca daca mai gasim un prieten adevarat in afara de iubiti. Tu chiar crezi ca "iubitii" sunt de incredere? Eu zic ca si ei treadeaza, mint si ca suferim mult si din cauza lor.Asa ca asta e viata, asta e lumea nu ai ce face si un sfat "Aveti grija cu cine va imprieteniti si cata incredere aveti in acea persoana!"O seara buna!
Hei. nu e chiar asa. Vreau sa zic ca te inteleg perfect, asa am si eu "prietene " la scoala si totusi le agreez asa pentru 1. nu le consider prietene, dar nici nu-mi place sa ma cert si 2. in adolescenta nu prea ai norocul sa dai peste bf.
Ca parere, ca tot ai intrebat. bineinteles ca fata de astfel de persoane nu poti avea prea mult respect, nici nimic. Eu cred ca tot tu iesi in castig daca le ajuti (in limita normalului) pentru apoi vor vedea ca tu ai obraz, spre deosebire de ele.
Pe astea le numesti tu prietene? Mda...lumea asta se duce de rapa. Doar interese peste tot si nimic altceva. Ma abtin de la mai multe comentarii pe tema asta ca daca incep nu mai termin.
Trebuie sa stii sa sa-ti alegi prietenii, nu te arunca in bratele primei venite pentru ai spune problemele tale, prietena sunt cu toata lumea dar numai una singura s-a dovedit a fi o prietena adevarata si este cu 11 ani mai mica decat mine, deci concluzia fi prietena cu toti dar nu te descoperii prea mult pana nu gasesti cu adevarat pe cineva in care sa ai incredere.
Fiind fata barfele si reutatile sunt mai mari incearca sa gasesti o fata careia sa-i poti impartasi secrete, idei, opinii, care sa nu te barfesca mai departe.Important este nici tu sa nu barfesti si sa stii sa tii un secret, eu personal pe ideea ca RESPECTUL SE CASTIGA, NU SE IMPUNE! si poate ar trebui sa te imprietenesti mai degraba cu baietii. Cel putin pe ei te poti baza
Cele persoane nu pot fi numite prietene, o prietena e aceea care este langa tine atunci cand ai nevoie de ea nu toate boarfele care de aici iti sunt prietene si cum intorci spatele te vorbes, acelea nu sunt decat niste perverse.
Mi s-a intamplat si mie, dar le-am spus ca nu are rost sa ne certam ca fraierile.Au inteles si ne-am imprietenit din nou. Daca nu vor sa fie prietene cu tine spune-le ca nu o sa mai gaseasca o prietena adevarata ca tine! Sper ca te-am ajutat! Pa-Pa :* :-H! Noroc cu FETELE!
Poi cred ca pan' la urma cel mai bun prieten al tau esti chiar TU.
Dumnezeu ne da familia, prietenii ni alegem singuri
aici e faza proasta ca nu putem avea incredere.
deAbea am in mine, da pai in prieteni.
Hmm. faza este ca "pe prietena cea mai buna" fara niciun defect nu o vei gasi.Intr-o prietenie trebuie sa te ajuti, sa fie reciproc ajutorul, sa radeti, sa va spuneti secrete, iar cu certurile astea gadeste-te ca poate ai gresit si tu putin, poate nu acum, poate in trecut dar totusi prietena nu a uitat... Iar prietenele astea false le vei gasi peste tot, si nu o sa iti dai seama din prima daca este sau nu falsa.
George18011993 întreabă: