De ce sa te cobori la mintea lor raspunzandu-le cu aceeasi moneda? Razbunarea e arma prostului, mai bine ii tratezi cu indiferenta si te indepartezi ca aia doare cel mai tare.
Si daca e vorba despre prietena cea mai buna? Sau, mai bine zis, pe care o credeai asa? E greu si fara ea si cu ea
Am trecut prin ce spui tu. Adica, asa cred... Aveam o cea mai buna prietena, faceam totul impreuna si ea a inceput sa se schimbe in timp, sa devina mai rece, sa vorbeasca pe la spate pana a ajuns sa ma barfeasca in ultimul hal. Ne-am certat, m-a amenintat cu bataia, eu i-am ras in fata si ea nu a mai facut nimic si nu ne-am mai vorbit. Dupa aproximativ vreo 4 luni am postat o chestie pe ask despre prietenia noastra, ea a vazut si ne-am impacat devenind cunostinte. Acum vorbim din an in Paste, suntem mai mult straine decat cunostinte. Si am aflat ca imi e bine si fara ea. adica dupa un timp te obisnuiesti, iti faci alti prieteni, alta gasca. Si iti dai seama ce fel de oameni ai langa tine dupa o tradare.
Exact asta patesc si eu, am invatat sa devin independenta sufleteste. nu prea pot sa las lucrurile asa, dar cred ca e cel mai bine, nu merita mai multa atentie
Pai nu merita, si crede-ma sa nu te injosesti pentru ea cum am facut eu cu fata aia de am scris despre noi pe ask, pentru ca mai tarziu te va lua in ras sau chiar pe moment. Nu inmoi usor astfel de persoane false...
Cel mai bine e sa te indepartezi de ei.
Daca incerci sa le faci rau, s-ar putea intoarce impotriva ta, stii tu karma.
Iar daca, dupa ce ti-au facut rau, tu mai continui sa fii prieten cu ei esti fraier.
Nu conteaza cine e.Nu trebuie sa te razbuni, viata o va face singura.Indeparteaza-te de ei si tine minte, nici un prieten nu iti e adevarat si toata lumea e falsa, iti zic din propria experienta.In viata asta e mai bine sa nu te apropii de nimeni asa nu mai ai de suferit.Stai cu persoane care merita si fii atenta, lasa-i si pe ei sa te caute.E mai bine asa, daca ii vei cauta tot timpul te vei simti dupa un timp disperata si nu vei stii ceea ce crede ea despre tine.Cine te iubeste cu adevarat te cauta. Daca se intoarce la tine bine, daca nu da-i ''ignore'' in viata reala si fii indiferenta, chiar daca inseamna mult pentru tine acea persoana.Crede-ma,eu trec prin acest moment chiar acum.Numai bine si sper sa ca te-am ajutat.
ale0409 întreabă: