| Dildau a întrebat:

Ce parere aveti despre produsele de la syoss? Eu una am folosit Cel pentru. Heat protect, pot sa zic ca am vazut ca imi tine parul drept pentru. mai mult timp ( eu care am un par putin ondulat si nu inainte statea decat vreo 20 min dupa ce ma faceam cu placa). Am mai multe colege care zic ca e foarte nasol si ca au facut matreata de la el, ba ca le-a cazut parul etc. Chiar nu stiu ce sa cred.

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Am o parere f proasta. Sunt produse de duzina. Acum sa fim seriosi n-ai sa vezi produs profesional, cum zic ei, la 10-20 ron si 500 ml.
Eu am incercat si a doua zi aveam parul gras. Balsamul sa zicem ca mai e cum e, dar in rest nu imi place nimic.
Momentan folosesc Pantene Aqua Light si sunt f multumita de el, de balsam si de un spray pentru stralucire si par descurcaret!

| Dildau explică (pentru Esperança):

Stii cumva daca firma Pantene are ceva gen Heat Protect? Ma chinui sa gasesc ceva rezonabil de nu stiu cat timp big grin.

| Esperança a răspuns (pentru Dildau):

Pai nu stiu, pe net am gasit astea http://www.google.ro/......tp?/imgres
acum nu stiu ce sa-ti zic. Daca le gasesti poti sa cumperi 1 sa vezi cum e. Daca te referi la protectie termica eu folosesc un ulei de la Kallos, imi dau pe lungimea parului putin, nu la radacina ca sa nu-mi ingrasa parul. Il folosesc de vreo 2 ani si sunt f multumita!

| Dildau explică (pentru Esperança):

Am sanse sa il gasesc in kaufland sau in magazinele locale big grin? Mersi frumos pentru raspuns, chiar ajuta big grin.

| Esperança a răspuns (pentru Dildau):

Eu cred ca da! Cauta in hipermarket-uri trebuie sa il gasesti. Mergi si in Carrefour, Metro, Real, Cora. Ma gandesc ca trebuie sa fie pe undeva!
Mult succes!

4 răspunsuri: