Chestiile cu " nu ma suport " sunt doar de forma, in momentul in care auzi pe cineva zicand asta trebuie sa reactionezi : agiuu giuuu vai dar esti megaultraextrahiper dragutaa si inteligentaa, cum sa nu te suporti? :o. si iti dai seama ca persoana care " nu se suporta " e mandra sa auda complimente si linguseli .
Parerea mea despre mine? sunt o fire mai sensibila, dar in acelasi timp puternica. iubesc animalele.. am mereu zammbetul pe buze si ii fac pe altii sa zambeasca.
In concluzie... eu cred ca sunt absolut normala .
Cand iti zice cineva " Sunt urat/a" sau ceva de genu ti.o zice mai mult ca sa auda contrariul de la tine. Dar exista momente pentru fiecare cand ne placem mai putin corpul si felul de a gandi, eu cred ca e normal, pentru ca nicio persoana nu e perfecta si uneori e bine sa iti vezi si defectele nu numai calitatile.
Eu nu am o parere proasta despre mine. Nu imi place la mine doar ca sunt prea sensibila si emotiva
Despre mine? :s
pai eu cred ca sunt frumusikca, simpatica...rasfatata, iubesc roz`u :X
prietenii mei spun ca sunt fitoasa si mofturoasa dar nu o spun in sens rau de fapt cam asa sunt
iar persoanele alea de care vorbesti ca nu se suporta e doar de fatada si eu sunt cateodata asa, insa doar cu unii prieteni deoarece daca spui ca nu te suporti si nu stiu ce, ei spun cum?:O ca esti frumoasa.etc.asta te face sa te simti mai bine si o faci intentionat