Melodii comerciale si mai rau e ca sound-u ala ma duce cu gandu' la manele.de ex: aia cu keo si ultima piesa prea mediatizata.
A fost un om simplu care credea in visul lui si care a ajuns cineva in muzica romaneasca... dar se cam pierde pe drum
Un cantaret roman ca oricare altul, nu are nimic iesit in comun ca sa merite atentia mea...parerea mea...
Hm... ultima mel imi place dar se expune cam mult avand in vedere cati sunt cu ochii pe el...in muzica lui spune numai adevarul...nu ca altii...
... aveam o parere rea despre el la inceput...
... dar am vazut o emisiune cu el la tv si chiar me-a placut cum a vorbit si cum se comporta...pare natural tipu... fata de altii...
...
.
.
ultima melodie nu e cine stie ce... dar macar descrie viata noastra de roman pe care o ducem
Mie imi place-si el si muzica lui.
ultima lui melodie e foarte buna, o ascult aproape non stop.
Eu in ador imi place cum arata e fff dragut:X:X:XX:X: desi bani incep sai ia mintile si lui... sti zice adevaru despre rom mai ales in ultima lui piesa undeva'n Balcanii:X:X:X::X
Mie imi place foarte mult de el. face ce vrea cu viata lui, se contrazice cat vrea, asta nu e treaba altora.
Nu-mi mai place de ceva ani incoace si se contrazice singur mereu. Exemple: din mel...''Urasc din suflet oamenii lacomi si lasi'' iar in alta melodie ''Sunt mai lacom ca un gabor corupt'' ex 2. ''Aici e Romania nu L. A ce *** are limba romana'' iar noua lui piesa undeva in balcani suna a tentativa de Lil Wayne plus ca refrenu e in engleza?! adica ce *** are limba romana puya?