| CokoStar a întrebat:

Ce parere aveti despre puya, din 2009 de cand a scos Undeva in balcani ii scriu altii piesele si mai mult si-a schimbat si stilul.Ascultati sisu si puya-Aici e romania apoi ascultati puya-Undeva in balcani...se contrazice el pe el.si mai e o melodie. in care zice.,, Producatoru cere o schimbare, Sisu si Puya nu sunt de vanzarelaughing. si acum ce sunt? ma refer doar la puya

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

E o combinatie intre linia melodica a unei manele si un hip-hop contrafacut.Nu e de mirare ca Nane l-a luat la bani marunti.Si tot el se da victimaoh go on
Cel putin in VIP cred ca se crede cel putin P. Daddy cu reflectoarele alea si ocelarii Policeraised eyebrows
Nu mai ascult de mult Puya.Ar vrea sa vorbeasca despre ceva in melodiile lui dar nu ii iese

3 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Sunt de acord, Puya a devenit ft comercial in ultimul timp, vara trecuta toate telefoanele cocalarilor sunau cu Puya-Undeva'n balcani. Ma rog, eu mai ascult cateva melodii de'ale lui, dar nu sunt fan.

| ancutsa410 a răspuns:

Ai DREPTATE! puya a decazuth foarte mult de cand cu comercialele asteahappy
dar nu`i nimic:-si mai sunt multi care stiu sa cante hip`hop adevarat chiar mai bine ca el.

| CokoStar explică:

Cat mai multe pareri.

Întrebări similare