Frate ce a ajuns puya... cei care il ascultati de mai de multi si care chiar ati fost fani(nu pustioacele care au auzit undeva in balkani si acum il adora) ar trebui sa remarcati schimbarea. Pia aduceti-va aminte cum era in La Familia.Nu se compara.Nu am nimic impotriva faptului ca a devenit comercial.Bravo lui isi scoate mai multi bani.Problema e ca nu se mai identifica cu ceea ce canta. Una spune si alta face.
Eu am o parere buna despre Puya.In tote melodiile sale spune adevarul despre Romania si romani.Ma rog...sunt cantareti care compun melodii numai pentru bani, iar acele melodii sunt fara sens.
Adevarul este ca si Puya a devenit in ultimul timp cam comercial... face reclame la vodafone si primeste in jur de 30. 000 de EURO pe o singura reclama, uneori chiar mai mult.
Da' oricum el canta foarte misto si e cel mai tare.Il iertam si pe el ...ca na... asta e viata.
Oricum mie imi place Puya.
Eu am o parere buna despre Puya.In tote melodiile sale spune adevarul despre Romania si romani.Ma rog...sunt cantareti care compun melodii numai pentru bani,iar acele melodii sunt fara sens.
Adevarul este ca si Puya a devenit in ultimul timp cam comercial...face reclame la vodafone si primeste in jur de 30.000 de EURO pe o singura reclama,uneori chiar mai mult.
Da' oricum el canta foarte mijto si e cel mai tare.Il iertam si pe el ...ca na... asta e viata.
Oricum mie imi place Puya.
VulpeaDinUmbra întreabă: