Esti cel mai penibil puya sa mergi cu vacile in ciurda iti sta capul tot la furat lasate de muzica ca muzica nu-i pentru tine esti jalnic si penibil si plus de asta te mai dai si mare te potrivesti cu conectr si la mentalitate canti foarte urat lasate de muzica ca muzica nu-i pentru tine
O parere super e simpatic are cintece cool si rau doar cei care au invidia mare putea sa fi pus pata pe el puya tine-o tot asa adolescentii te iubesc
Esti super mie imi plac toate cinteceletle tale si tu esti foarte dragut tine-o tot asa lumea te adora
Am 46 de ani, gandesc altfel decat cei de varsta lui, dar pot spune cu certitudine ca este o persoana la care ma uit cu placere, caci imi plac si versurile( mi se par reale, rupte din cotidian), imi place si atitudinea, atat in cantece cat si in diferite reportaje.
Baiat destept, stie cum merge treaba in romania si zice multe adevaruri in melodiile lui.Consider ca e un artist adevarat!
Puya este un tip frumos, cu bani, dupa care mii de femei lesina daca il vad in fata ochilor. Este unul dintre barbati ce au femeile la picioare. Multi dintre oameni il invidieaza si de aceea spun multe cuvinte urate la adresa lui. Este EMINEMUL romaniei. Poate la fizic nu se aseamana dar la versuri da. Mar incanta sa aflu mai multe despre el. Nu caut nr. de telefon si nu sunt una dintre fetele disperate sa aiba o relatie cu el sau alte chesti, dar mi-ar face mare placere sa am ocazia de al auzi cantand in fata mea. Este super tare. Muti prieteni imi spun ca am voce, nu vreau sa ma laud dar daca ar fi asa as fi incantata sa am ocazia sa cant alaturi de el. Tine- o tot asa puya esti tare.
Sincer, pana acum cateva luni nu am ascultat nici o piesa de-a lui pana intr-o zi cand cineva mi-a propus sa-i ascult piesa"merita un oscar" si de-atunci il plac foarte tare si mi-am si cumparat albumul sau! e foarte tare.si frumos foc si talentat
VulpeaDinUmbra întreabă: