| fgsdfgdfgdsfgfd a întrebat:

Ce parere aveti despre rasisti? Pro sau contra?

Răspuns Câştigător
| aRandomIdiot a răspuns:

Personal? Pro. Dar sunt foarte multe lucruri de luat in considerare. De exemplu eu nu am nici o problema cu negrii, arabii sau sud-americanii. Nu avem nici un motiv sa ii tratam cu disrespect doar pentru ca sunt o minoritate sau pentru ca traiesc sub un regim diferit. Pe de alta parte, exista etnii cum ar fi tiganii din care nu se mai poate salva nimic. Voi imi veti spune" Dar sunt si tigani inteligenti si culti. E nedrept sa ii bagam in aceeasi oala cu ceillti". Da, asa e. Dar e la fel de nedrept sa lasi o astfel de rasa sa traiasca pritre ceilalti oameni doar pentru ca o persoan dintr-o mie merita asta.

Un exemplu... daca vedeti un gandac mare si urat in bucatarie, ce faceti? Il luati cu voi si il ingrijiti tot restul vietii doar pentru ca "e si el o fiinta"? Nu! Il omorati si il aruncati la gunoi! Pentru ca daca nu il omorati, va veti trezi cu o colonie de gandaci mari si urati in bucataria voastra care va strica mancarea, va infecteaza lucrurile si va scarbesc oaspetii. Exact aceeasi situatie e si cu tiganii....si nu numai.

In concluzie, sunt PRO rasismului atata timp cat este legat de o rasa care intr-adevar nu are ce cauta in lumea noastra. Sper ca m-am facut inteles.

0 răspunsuri:
Întrebări similare