Romania este o tara frumoasa, cu un trecut frumos, cu relief frumos, cu limba frumoasa etc. Insa oamenii, populatia nu este frumoasa. Atata timp cat la putere o sa fie hoti, pentru ca hai sa recunoastem, in tara asta se fura si se triseaza de la cel mai mic pana la cel mai mare, atata timp cat o sa se promoveze banii si puterea in romania, si nu intelectualul, inteligenta, atata timp cat o sa existe oameni care se gandesc numai la sine, atata timp cat o sa existe oameni fara bun simt si responsabilitate etc. asa o sa fie Romania. Nici mie nu-mi place si as vrea sa schimb ceva, dar nu pot pentru ca oameni cu mentalitatea aceasta sunt putini, restul fac parte din categoria celor enumerate mai sus.
Sunt multumita de romania si eu am 15 ani
numai ca ma oftic ca-s cinstita si altii triseaza si au mai mult decat me
nu stiu sa munceasca sa obtina si ei ceva cinstit
Romania are nevoie de oameni de calitate. Trebuie sa ne automodelam fiecare si sa dam exemplu celor apropiati in primul rand. Deja apar oameni mai ales generatiile tinere care schimba mentalitatea de a astepta ca cineva - nu se stie cine - sa vina sa ne organizeze. Un exemplu care imi place sa-l dau http://www.umbrelaverde.ro/ Tu cunosti ceva asemanator?
Gandesti frumos la o varsta asa de frageda si transpui cuvintele intr-un mod placut. Nu mai conteaza ce parere avem, fiindca o sa auzi numai comentarii de genul '' da, yacks man''. Incearca sa nu fii la fel ca restul si ajunge. Astfel demonstrezi ca esti peste ei si-ti demonstrezi tie ca valorezi.
Romania...nu am o parere tocmai buna, pentru ca m-am saturat sa tot vad copii mici obligati sa cerseasca pentru a trai. M-am saturat sa vad pe strada lumea suparata, nimeni sa nu rada, voua va place romania asa? In romania se fura tot timpul, totii se gandesc doar la furat, asta se mai numeste o tara? Mai bine era pe timpul lu Ceausescu de bine de rau aveai mancare, un acoperis deasupra capului si un servici.
Romania o tar de CACAT!
Parerea mea. >:P
http://www.youtube.com/watch?v=tLgTsWR5KsM
Parerea mea despre Romania nu este una ff buna din cauza celor care sunt la putere.este o tara unde dupa ce ai terminat o scoala, nu ti se ofera nici un fel de sansa de angajare nimic, aici esti la mila statului care il doare in 3 litere de cetateni, in tara asta noi suntem luati de fraieri, suntem buni doar odata la 5 ani cand trebuie sa mergem la vot, in rest taxe cat mai mari, si mai nimic bun.cuvinte frumoasa despre Romania na ce sa zic o tara ff frumoasa pacat ca nu e promovata destul in afara, si in rest daca ar fi oamnenii un pic mai civilizati si cu bun simt totul ar fi ok.
Eu am 14 ani si gandesc la fel ca tine.
Ca zona turistica Romania este o tara extraordinara. Dar sa stii ca este plina de oameni needucati, necinstiti si destul de rai.Sa sti ca daca mergi intr-o alta tara nu o sa vezi ceea ce vezi in Romania.Hoti la fiecare colt, iar nedreptatea nu isi mai are loc.Imi pare rau ca este tara noastra si trebuie sa spunem astfel de lucruri despre ea.
Eu cred ca daca am avea conducatori mai buni, tara noastra ar arata alfel.
Ar trebui ca macar noi tinerii sa facem din Romania o tara mai frumoasa.