anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveţi despre serbarea zilei de naştere la şcoală? mie mi se pare stupid.

8 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Si eu am detestat dintotdeauna obiceiul acesta, in special fiindca din toata clasa nu aveam treaba decat cu doua persoane, si mi se parea aiurea sa servesc persoane cu care nu am schimbat nici doua cuvinte pe parcursul a cativa ani. O singura data am servit toata clasa, in clasa a IX-a, apoi am incetat sa o fac - oricum nu aveam nimeni idee ca era ziua mea, in afara de cele doua persoane, pe care le invitam dupa ore in oras, si atat.

| kRedhead a răspuns:

Mie una imi place ideea ca toti colegii sa puna bani pentru un tort de fiecare data cand e ziua cuiva. Anul asta am adoptat si noi ideea asta. De fapt, cand cineva face 18 ani sau urmeaza sa faca, punem toti cate 1 leu si ii luam un tort pe care sa il duca acasa. E un gest frumos. big grin

| OnuOnulică a răspuns:

Nu am nici o părere.Nu sunt pro dar nici contra happy îmi e indiferent eu oricum nu dau bomboane pentru că ziua mea pică pe 13 iunie și eu de ziua mea nu mă duc niciodată la școală.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Pai, atunci cand e ziua ta trebuie sa duci niste bomboane la scoala si sa le imparti cu colegii, respectiv cu profesorii, bine, nu-i neaparat obligatoriu.
Nu mi se pare stupid, chestia asta mi-e cat se poate de indiferenta.

Răspuns utilizator avertizat
| Happyjump a răspuns:

E o porcarie, dar măcar ne alegem cu bomboane

| BlackChocolate1 a răspuns:

Şi mie.Eu nici măcar nu i-am anunţat când a fost ziua mea. laughing

| Daron a răspuns:

Salut, sunt de acord cu tine. Adică bunicii noștri îşi serbau ziua de naștere la scoală. Suntem în secolul 21, anul 2014, nu putem să mergem la o pizzerie sau la un restaurant? Poate că alții o să mă contrazică dar n-au decât, asta este strict părerea mea.