Eu am citit toata seria si am ramas surprinsa deoarece cartile se difera doar putin de film, actiunea avand aceleasi personaje si aproape aceeasi actiune, aparand cateva scene noi care au fost scoase din film.
Buna!
Eu am citit, complet, doar prima carte Twilight! E super! In carte este scris pana si cel mai mic detaliu .
Mai bine citesti cartea decat sa te uiti la film .
*-*
Eu una am citit cartile cu sufletul la gura. Dupa pererea mea, sunt mult, mult mai bune decat filmele. dar daca vrei sa fi sigura, citestele chiar tu. Timpul nu va fi irosit
Hei! Eu una am citit toata seria de carti si pe urma am vazut filmele.
Intr-adevar, actiunea este cam aceeasi cu cea din film, insa emotiile sunt mult mai mari, totul este mult mai bine descris.
Eu personal le-am citit cu sufletul la gura, caci nu stiam niciodata ce va urma, si am ramas total impresionata.
Cei care comenteaza despre seria Twilight ori nu au citit cartile, ci s-au uitat doar la filme, ori nu este pe gustul lor, adica nu le pace acel gen.
Depinde de tine si de preferintele tale, dar parerea mea este sa le citesti, pentru ca nu se stie cat de mult iti vor placea. *Daca ai citit inainte Vampire Diaries este posibil sa-ti para asemanatoare, dar nu este asa. Viata este vazuta dintr-o alta persepctiva.*
Giulyana_Giuly_1991 întreabă:
mihaelaavirvarei întreabă: