Hei
Are un sezon si 13 episoade.
Mie una, mi-a placut foarte mult, a devenit si serialul meu preferat.
Este despre adolescentii, personaj principal fiind o fata care trece prin miste momente grele din viata ei si fiecare persoana cu care ea a fost prietena oarecum a dezamagit-o si a "ajutat" la sinusiderea ei.
Oricum..este un serial superb.Are toate genurile..si drama si comedie si dragoste..tot ce vrei.
Il recomand cu drag.
E interesant, nu e asa prost cum se caca pe el ala de mai jos. Incearca-l, tu singur iti dai seama daca iti place sau nu.
Daca nu esti o adolescenta care ii plac lucrurile gen life story uitate daca esti normal/a la cap nu te uita
Mai bine te uiti cum creste iarba sau cum se usuca vopseaua decat sa te uiti la 13 reason why
Păi e vorba despre sinucidere, dar e tare serialul. Adică ne arată o problemă foarte întâlnită în viața noastră și anume agresiunea la școală. Pot spune că ai ce învăța din el. Poate pe unii chiar îi face să-și schimbe atitudinea.
Daca esti un adolescent cu o compatimire data din sanul lui Sf Petru, atunci o sa-ti placa. Nu l-am vizionat, nu ma pasioneaza, dar stiu ca e pe placul multora avand in vedere ca pune accent pe viata adolescentilor si partilor mai putin favorabile. Totusi, il consider un serial slab din cauza previzibilitatii.
Nu te uita vei pierde prea mult din viata m-am uitat la 2 ep cu iubita ziceam ca e mai bine sa imi taie cineva ochii decat sa ma uit
E cel mai *** serial ever
Fratelemeleu(daca esti fata intelegi tu) iti recomand twd(the walking dead) are 7 sez l-am terminat ieri urm sezon apare in 2 luni iti mai recomand the 100 si lucifer sunt foarte smechere
Daca vrei o mica descriere la fiecare da-mi mesaj in privat
N-aveam de gand, imi plac serialele mai bine gandite. Momentan ma uit la Mr Robot si Lucifer il stiu, dar nu e pe placul meu. O sa iau in considerare Twd
Twd il poti termina in o luna eu l-am terminat in vara asta acum 2 zile dar mai luam pauze
tiranianuuu întreabă:
Amelya02 întreabă:
alecsandru2012 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: