| OanaG a întrebat:

Ce parere aveti despre sinuciderea Madalinei Manole? A procedat corect?

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu pot sa nu ma gandes la cel copil. Ii va fi greu cu siguranta. Nu putem sti ce a gandit ea. Cu siguranta a trait momente dificile daca a luat decizia asta. M-a uimit pentru ca mereu a fost o fire optimista si plina de viata. Nu ma asteptam.

| Bianca_3626 a răspuns:

A fost o mare prostie ce a facut, si acum probabil regreta ca s-a sinucis. Avea un copil de crescut si era atat de frumoasa.Si chiar de ziua ei cand azi trebuia sa-i oferim un calduros La multi ani.Tot nu-mi vine sa cred.
Imi pare rau pentru eastraight face

| Puf a răspuns:

Nu, chiar deloc. Oare nu s-a gandit la saracul ei copil?straight face e cumplit sa traiesti fara mama, pentru el e o trauma. Avea o familie, un sot care zicea ca o iubeste si ea se declara multumita, un copil, faima... Doar o minte bolnava poate face asa ceva... sau cineva care nu are destul curaj sa intampine greutatile vietii.

| Anonim_5812 a răspuns:

Am auzit la stiri ca ea era instabila psihic si ca astfel de tulburari trebuiesc tratate la psiholog, deoarece sunt foarte grave.

| Andru1996 a răspuns:

Nu cred ca a procedat corect. Daca si'ar fi trait viata s'ar fi chinuit sa ne mai umple sufletele de fericire! Daca nu s'ar fi sinucis si ar fi murit ar fi murit ca o eroina a muzicii romanesti!

| virusz a răspuns:

Da, dar cam cu intarziere

Întrebări similare