Nu pot sa nu ma gandes la cel copil. Ii va fi greu cu siguranta. Nu putem sti ce a gandit ea. Cu siguranta a trait momente dificile daca a luat decizia asta. M-a uimit pentru ca mereu a fost o fire optimista si plina de viata. Nu ma asteptam.
A fost o mare prostie ce a facut, si acum probabil regreta ca s-a sinucis. Avea un copil de crescut si era atat de frumoasa.Si chiar de ziua ei cand azi trebuia sa-i oferim un calduros La multi ani.Tot nu-mi vine sa cred.
Imi pare rau pentru ea
Nu, chiar deloc. Oare nu s-a gandit la saracul ei copil? e cumplit sa traiesti fara mama, pentru el e o trauma. Avea o familie, un sot care zicea ca o iubeste si ea se declara multumita, un copil, faima... Doar o minte bolnava poate face asa ceva... sau cineva care nu are destul curaj sa intampine greutatile vietii.
Am auzit la stiri ca ea era instabila psihic si ca astfel de tulburari trebuiesc tratate la psiholog, deoarece sunt foarte grave.
Nu cred ca a procedat corect. Daca si'ar fi trait viata s'ar fi chinuit sa ne mai umple sufletele de fericire! Daca nu s'ar fi sinucis si ar fi murit ar fi murit ca o eroina a muzicii romanesti!