| Ann95 a întrebat:

Ce parere aveti despre site-urile de gen facebook, twitter, my space sau hi5? Credeti ca sunt bune? Eu una mi-am gasit niste prieteni din vacanta (din alta tara) si mi se pare ca daca nu ar exita site-uri ca astea nu as mai fi vorbit cu ei niciodata.

Răspuns Câştigător
| DenisaAbdn a răspuns:

Depinde cum le folosesti, ca site-uri de socializare sau ca site-uri de dating si "promovare" a propriei persoane. Mi-am facut si eu profil pe un astfel de site in urma cu trei ani, eram fana infocata a unei trupe rock straine si intentionam sa-mi fac prieteni, iubitori de muzica cu aceleasi gusturi. Ei bine, am cunoscute persoane deosebite din alte tari si de pe alte continente cu care tin legatura si acum, etnii diferite, culturi diferite dar in fond persoane cu aceleasi probleme, preocupari si gusturi ca si mine. Am devenit prieteni foarte buni. De acord cu tine, fara acest site nu as fi avut posibilitatea sa-i cunosc vreodata. Deci, PRO socializare.

3 răspunsuri:
| Boniboon a răspuns:

Da, imi plac, am conturi pe toate big grin Facebook nu imi mai place deloc, mi-am facut cont pentru ca auzisem ca are jocuri marfa, dar. m-am plictisit de ele, nu mai intru deloc. Hi5-ul a devenit de la un timp un site de socializare pentru cocalari si pitipoance happy. Twitter-ul il ador, intru zilnic pe el. Iar MySpace-ul nu prea il frecventez, nu imi place asa tare. Deci as putea spune ca Twitter-ul este cel mai bun, dupa parerea mea.

| Anaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Mi se par ff bune happy.
Adica unii chiar le folosesc pentru. scopul lor real nu ca sa isi posteze tot felul' de poze d-alea "smechere" si "sexy"
Daca vrei sa-ti faci prieteni chiar sunt bune

| Mirii (:. a răspuns:

De facebook nu prea am o parere foare buna, hi5 am si eu si imi place, twitter si my space nu am.