| AlxGoliatH a întrebat:

Ce parere aveti despre site-urile online de telefoane? Adica de exemplu am vazut un Huawei ascend g300 care la Vodafone este 700-800 lei si pe un site online este 540, o fi replica sau pur si simplu este pretul foarte mic?(mai exact am vazut asta pe quickmobile)Dau funda cine ma ajuta

Răspuns Câştigător
| Orha_Andrei_1989 a răspuns:

Salut,

Vanzarea de telefoane nu este domeniul de activitate principal a Vodafone, Orange, etc. ci furnizare de servicii de telecomunicatii.
QuickMobile este importator direct pentru multe dintre produse si de aceea preturile sunt mai mici.

Orice achizitie pe QuickMobile.ro iti ofera optiunea de a returna produsul in termen de 10 zile fara motiv si primesti banii inapoi garantat.

2 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Buna!
Pai hai sa-ti spun parerea mea.Deci site-urile de telefonie (alea mai scumpe) care sunt sponsorizate de Vodafone, Cosmote, s.a. au telefoane scumpe deoarece pe acest pamant, in aceasta socitate sunt diverse tipuri de persoane. Unele sunt mai bogate, altele mai sarace. Exista preturi pentru toate categoriile sociale. telefoanele mai ieftine de pe site-urile de vanzari au preturi mai mici logic pentru ca nu le-ar mai vinde daca nu ar face reducere( in majoritatea cazurilor telefoanele sunt deja folosite). Chiar daca mai au garantie unii prefera sa vanda cu preturi mai mici decat cu pretui mari asa cum le-au cumparat ca sa atraga clienti.

Sper ca te-am lamurit happy.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Poate sa fie si replica