Emo a aparut de o gramada de timp inca din anii 70 ...doar ca acum toti copchii care se vad mai "speciali" isi lasa parul lung poarta dungi si lame la gat, caci emo inainte era ceva cu totul diferit.
Iar stilul scene. a fi un SceneKid inseamna a fin nonconformist dar e mai acceptabil social decat "emo".
Iar muzica screamo ascult si eu ...si majoritatea trupelor neaga ca ar avea vreo legatura cu tot ceea ce inseamna emo.
Deja a trecut moda "Emo" (din fericire). Mi se pare ok, nu am nimic impotriva celor care se imbraca in negru si sunt deprimati.Nu e prea sanatos pentru ei-dar daca asta e modul in care vor sa isi exprime starile, treaba lor.(Mi se pare prostesc doar atunci cand se automutileaza sau se sinucid). Pana la urma copiii emo sunt doar niste copii complexati.
O prietena avea la status brokeNCYDE "Freaxxx" Din curiozitate am cautat melodia si...am ramas socata E amuzanta (mai ales minorii alcoolici din videoclip.
Emo e de mult...nu inteleg ce va place la el! De ce ar vrea o fata sa inlocuiasca roz cu negru? Cred ca sunt eu defect !
Stilul emo? neah... scene? 4ever; x cam scump stilu dar imi plc mult; x muzica screamo? cea mai tare; x mai ales brokencyde (se7en is fwkin sexy=p~!)