anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre tar*ele masculine? Adica genul de baieti de vreo 17 ani [bineinteles cu muschi] care umbla cu femei de 36 de ani?

13 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

Baiatul care vrea o femeie mai invarsta decat el are(dupa parerea mea)probleme grave la caprolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-are nici o probleme, baietii capata experienta de la persoane mai mari ca ei, aproape toti adolexcentii au exersat pe cineva mai maire laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crek..."gaina batrana face supa buna"? habar n-am...in fine...esti hot dupa poza de la avatar. daca esti tu...nu te-as da pentru una de 36 de anilaughing

| St!L a răspuns:

Gusturile nu se discuta!laughingrolling on the floor

| diana a răspuns:

Ca sa preferi cu o femeie cu mult mai in varsta poti fi t***a masculina sau Michael Jacksonlaughing
Sunt de acord cu needhappiness.Nu-i prea inteleg, dar daca astea sunt gusturile lor...kiss

| adi a răspuns:

Nu prea buna...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca dragoste nu e, o facem pe lovele laughing

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Stii doar, gaina batrana face ciorba buna!

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a răspuns:

Hai sa fim seriosi ce experienta poate sa aiba o fata de 17 ani comparativ cu una de 36 ani care rupe tot....mai au de invatat mult...

| Viuvi a răspuns:

Imi e indiferent!
Fiecare cu gusturile lui!
Mie nu mi-ar placea sa fiu comentata de altii!
Si sincer, daca ar umbla cu una de 36 de ani nu cred ca ar fi o tar"a masculina!
winking
Nu cred ca stii bine definitia cuvantului!

| Vizitiul a răspuns:

Bravo lorbig grin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic ca e prea smecher sa ai o femeie la o asemenea varsta mi se pare un lucru greu de realizat o provocare:X.

Răspuns utilizator avertizat