| MaDuTzAaAaA a întrebat:

Ce parere aveti despre telefoanele mobile in scoli(folosite pentru a asculta muzicaa in pauza sau pentru alte chestii asemanatoare)?

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

Mie mi se pare fooarte aiurea sa nu te lase cu telefonul la scoala si mai ales sa ti-l ia daca te prinde cu el straight face
inteleg ca nu ne lasa cu el in ore, sa ne jucam pe el s sa ascultam muzica ca ar fi culmeahee hee profu sa zica acolo lectia si noi ne jucam pe tel laughing dar asa in pauze nu vad de ce ii deranjeaza confused poate unii chiar nu au ce face in pauza si nu vad de ce nu ne-ar lasa ...sau poate avem vreo problema acasa. si trebuie sa ne sune parintii sau cineva, hai ca asa ne mai lasa... dar cam rar straight face

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

La mine telefonul are o unica folosinta:sa trimit mesaje
Sunt genul de om care nu-l prinzi la telefon decat cand e o urgenta.Nu-mi place sa vorbesc la telefonoh go on
Muzica nu am pe el, am pe mp-3 destula.As putea trai fara telefon fara problemewinking

| TeoPT a răspuns:

Eu folosesc telefonul pentru a primi instiintari de la mama in ceea ce priveste fratele meu de clasa a IIIa (daca trebuie sa il iau eu de la scoala sau nu) si ascult muzica in pauza impreuna cu doi dintre prietenii mei. Sa asculti manele cu volumul la maxim fara casti mi se pare ca e deja trecut de mult de nesimtire.

Nu sunt contra telefonului atata timp cat nu il folosesti in ore. Trebuie sa te gandesti ca acel profesor care a trecut prin atatea examene ca sa vina in fata ta sa iti predea merita respect, nu el sa vorbeasca ca televizorul si noi sa butonam telefonul sau sa stam cu castile in urechi. Parerea mea.

| traficanta a răspuns:

Da.ar trebui sa ne lase ma.desi mai toti il au la ei da cica nu-l au laughing daaa... da oricum daca ne prin ni`l iau chatterbox sunt reguli stricte la noi in sclstraight face dar nu`nteleg dc nu ne lasa ma. inteleg ca in ore nu, dar in pauza.nu`nteleg dc. poate unii n`au ce face sau trebuie sa vb neaparat cu cineva, au o problema de familie ceva.sau poate unii chiar n`au ce facelaughing in fine.prob lor.

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Mie mi se pare normal
ce daca avem tlefoane la scoala?
si mi se pare naspha rau ca daca te vede directorul sa til ia straight face
mda si daca ascultam muzicaa in pauze ce?
e bine ca nu ascultam in ore oh go on laughing)

| Andruşcă a răspuns:

Parerea mea este ca daca il folosesti pentru a asculta manele sau a filma profi/colegi si a-i baga pe youtube trebuie sa ti-l ia cineva, sa ti-l bage pe gura si sa ti-l scoata pe c*r...Chestia asta ar fi valabila si pentru alea care cer voie la baie si stau juma` de ora sa-si faca poze cu telefonul.

Telefonul la scoala il folosesti pentru a te suna parintii/colegii(in caz de ceva important) sau a asculta muzica doar in pauze/drumul spre casa) si asta doar la casti(nu iti obligi colegii sa asculte ce asculti si tu).

| Ciresikaaa a răspuns:

laughing Toti copiii au telefonul la ei laughing

| Sua a răspuns:

Eu sunt PRO

| Stefania a răspuns:

Buna!

Consider ca nu este bine si nici indicat sa ne ducem telefoanele cu noi la scoala.La scoala mergem ca sa invatam, nu sa butonam telefoanele...

Pa, pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu dar eu m-as duce cu el pentru nu te ca va descoperi dna directoare