Nu e bun eu am si sa vezi dupa cateva luni ti se blokeaza.Nu ti'l cumpara ca nusi merita banii
Asa si asa eu as fii tentanta sa-mi i-au unul de asta dar am ramas la iubirea mea nokia 5630 xpressmusic
Eu mi-am cumparat de curand un LG KP500 cookie si este foarte bun merita bani
Am Lg cookie. Exista avantaje si dezavantaje.
Avantaje : - design finut;
-functii multimedia avansate;
-touchscreen de 3 inch;
Dezavantaje:-autonomie slabuta;
- nu are 3G;
-camera de 3 MP fara blit (nu foarte performanta);
Oricum, desi unii spun ca au avut probleme cu software-ul, eu iti zic sincer ca nu e chiar asa.
Ca posesoare al acestui telefon, iti spun ca sunt multumita in general de el, mai ales ca pretul e avantajos. Asadar, eu ti-l recomand .
La abonament la 160 lei noi cam asa
e fain. destept. si eu vreau sa imi cumpar cu toate ca vad pe multe site-uri. tot felul de comentari ca nu e bun,, ba alti ca e bun... si ca la multi li sau stricat da. i cred. da nu se strica chiar asa din senin. lau scapat pe jos. si la telefoanele cu toutch screen asta le e defectul. daca le scapi pe jos deja. incep sa se miste in ele. cu toate comentarile lor ca e rau sa e bun eu tot cookie imi cumpar ma risc. aaa si um mic sfat. daca iti cumperi. cookie. sa-ti cumperi si o husa de telefon de aia groasa. asa daca`l scapi nu pateste nimic :*:*.
deci raspunsuk meu: Da merita:X
Hei sunt tot lavi scuze. nu e la 160 de lei e la 291 lei. la abonament de 4-6. si de la 8 in sus e de la 160.:*
Am si eu un lg kp501 si nu am probleme cu el, cat despre dezavantaje nu mi se pare ceva atat de deplasat sincer nici nu imi trebuia camera cu blit si nici 3g, daca te gandesti bine telu isi merita cu adevarat banii are destule avantaje si ulilitati care nu le gasesti la orice telefon eu sunt fffffffff multumita>:d< ti. l recomand
LG nu e cea mai buna alegere pentru un telefon...Mai bine cumpara-ti un Nokia sau Samsung.
CRISTINA_5101 întreabă: